Better Call Saul: Πρώτο teaser για την 6η και τελευταία σεζόν

Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην προβολή της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul, η οποία θα ολοκληρώσει τα γεγονότα που οδήγησαν μετέπειτα στο Breaking Bad. Το δίκτυο AMC δημοσίευσε το πρώτο teaser που φέρνει στο προσκήνιο παλιούς γνώριμους, τα αδέρφια Leonel και Marco Salamanca.

Από τη σύντομη σκηνή καταλαβαίνουμε ότι τα αδέρφια φτάνουν στο σπίτι του Lalo Salamanca μετά το φινάλε της προηγούμενης σεζόν, το οποίο έχει μετατραπεί σε σκηνή εγκλήματος όπου έχουν μαζευτεί αστυνομικοί για τη διελεύκανση της υπόθεσης. Το παράδοξο είναι ότι περνούν άνετα από τον χώρο χωρίς να τους σταματήσει κάποιος…

Στην 6η σεζόν του Better Call Saul επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Bob Odenkirk (Saul Goodman/Jimmy McGill), η Rhea Seehorn (Kim Wexler), ο Michael Mando (Ignacio Nacho Varga), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) και Giancarlo Esposito (Gustavo Fring).

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς, αλλά γνωρίζουμε πως θα χωριστεί σε δύο μέρη, όπως δηλαδή και το φινάλε του Breaking Bad.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading