Better Call Saul: Η τελευταία σεζόν θα «σπάσει» σε δύο μέρη

Σύμφωνα με το Variety, η prequel σειρά του δημοφιλούς Breaking Bad, Better Call Saul φτάνει στο τέλος της, καθώς ανακοινώθηκε πως η επερχόμενη σεζόν που είναι και η τελευταία, θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Η Rhea Seehorn που υποδύεται την δικηγόρο Kim Wexler στο Better Call Saul μίλησε για την νέα και τελευταία σεζόν που αναμένεται, λέγοντας: «Μπορώ να σας πω ότι αυτή η σεζόν θα είναι τρελή. Θα συγκλονίσει τους θεατές και ανυπομονώ να κυκλοφορήσει». Φαίνεται λοιπόν ότι η σειρά, την οποία ορισμένοι θεωρούν έως και καλύτερη από τον προκάτοχό της Breaking Bad, ετοιμάζεται να τελειώσει με πολλές ανατροπές.

Βέβαια, το γεγονός ότι η τελευταία σεζόν χωρίζεται σε δύο μέρη σημαίνει ότι θεωρητικά θα διαρκέσει περισσότερο. Η έκτη σεζόν του Better Call Saul αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading