Better Call Saul: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Better Call Saul, καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν της εξαιρετικής spin-off σειράς του Breaking Bad, η οποία καταπιάνεται με τη μεταμόρφωση του Jimmy McGill στον περίφημο δικηγόρο Saul Goodman του Walter White.

Η ανακοίνωση για την έναρξη των γυρισμάτων έγινε από τον συνδημιουργό Peter Gould στο Twitter, ο οποίος μοιράστηκε μια εικόνα του πρωταγωνιστή Bob Odenkirk στη μορφή του Gene, δηλαδή της ταυτότητας που έχει ως υπάλληλος σε ένα κατάστημα Cinnabon μετά και τα γεγονότα του Breaking Bad.

Ο Bob Odenkirk δήλωσε στην ιστοσελίδα Collider ότι στην 6η σεζόν δεν χαλαρώνεις ούτε δευτερόλεπτο, υπάρχει έντονη δράση και όλες οι ανοικτές υποθέσεις θα φτάσουν σε μια εκρηκτική κορύφωση.

Δεν μπορώ να περιμένω για το φινάλε. Το show μας εξελισσόταν με αργούς ρυθμούς για μερικά χρόνια και οι δημιουργοί Vince Gilligan και Peter Gould έχτιζαν τη δομή των χαρακτήρων και της υπόθεσης. Σαφέστατα υπάρχουν πολύ συναρπαστικές στιγμές σε όλες τις σεζόν, αλλά όσο φτάνουμε προς το τέλος τα πράγματα γίνονται τρομερά έντονα.

Η 6η σεζόν του Better Call Saul ήταν να προβληθεί μέσα στο 2021, αλλά έπεσε και αυτή θύμα της πανδημίας όπως η πλειοψηφία των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading