BioShock: Επιβεβαιώθηκε η δημιουργία ταινίας από τη Netflix!

Απανωτά τα gaming χτυπήματα της Netflix, η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι ετοιμάζει ταινία βασισμένη στη σειρά παιχνιδιών BioShock των 2K και Take-Two, με την πρώτη να συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή μαζί με τη Vertigo Entertainment.

Πέρα από τις κλασικές δηλώσεις των εμπλεκόμενων δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακολουθήσει πιστά κάποιο από τα παιχνίδια της σειράς ή αν θα πάρει στοιχεία από όλα, ούτε αναφέρουν κάτι σχετικό με το cast, την έναρξη των γυρισμάτων και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο δημιουργίας ταινίας BioShock υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια, με τον Gore Verbinski (Rango, The Pirates of Caribbean) να συζητά για τη σκηνοθεσία με τη Universal Studios. Η τελευταία, ωστόσο, έκανε πίσω όταν διαπιστώθηκε πως θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, ενώ το budget θα έφτανε κοντά στα $200 εκατ.

Ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα κυλήσουν διαφορετικά και να δούμε ένα καλό τελικό προϊόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading