Civilization 7: Η 2Κ Games το αποκάλυψε κατά λάθος!

Η εκδότρια 2K Games φαίνεται να χάλασε την επικείμενη αποκάλυψη του Civilization 7. Νωρίτερα σήμερα, η επίσημη ιστοσελίδα της 2K Games εμφάνισε ένα banner και το λογότυπο του Sid Meier's Civilization 7 στην αρχική σελίδα, μαζί με κείμενο που έγραφε «Coming Soon». Στην ιστοσελίδα υπήρχαν επίσης μη λειτουργικοί σύνδεσμοι για «Wishlist Now» και «Watch Trailer», αλλά όλες οι ενδείξεις για το Civilization 7 έχουν έκτοτε αφαιρεθεί.

Όπως και να 'χει, η εταιρεία προσφάτως είχε υπονοήσει ότι θα αποκάλυπτε άλλη μια προσθήκη σε ένα από τα «μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα franchise» της στο σημερινό Summer Game Fest. Πολλοί υπέθεσαν ότι μπορεί να πρόκειται για μια πιθανή αποκάλυψη ενός νέου παιχνιδιού Bioshock ή Borderlands, αλλά η μυστηριώδης νέα ανακοίνωση θα αφορά, πλέον, κατά πάσα πιθανότητα το Civilization 7.

Η Firaxis, το στούντιο πίσω από το XCOM και το Marvel's Midnight Suns, είχε επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει ένα ακόμη παιχνίδι της εμβληματικής σειράς στρατηγικής της μετά από μια αλλαγή στην ηγεσία της πέρυσι. Οι λεπτομέρειες τότε ήταν αόριστες, καθώς ένα δελτίο τύπου ανέφερε απλώς ότι η συνέχεια θα πήγαινε τη σειρά σε «νέα συναρπαστικά ύψη».

Η σειρά Civilization θέτει τους κανόνες για τα 4X παιχνίδια στρατηγικής για πάνω από τρεις δεκαετίες, με το τελευταίο παιχνίδι της σειράς να έχει κυκλοφορήσει το 2016, δηλαδή πριν από σχεδόν οκτώ χρόνια.

Loading