Τυφλός άντρας μηνύεται για παράνομο κατέβασμα πορνό

Μία ακόμα εξωφρενική είδηση έρχεται αυτή τη φορά από την California. Η εταιρεία Imperial Enterprises Inc μηνύει 3.500 άτομα για παράνομη λήψη πορνογραφικoύ υλικού, μεταξύ των οποίων και ένας ...τυφλός!

Ο John Doe ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να έχει κατεβάσει ο ίδιος το παράνομο υλικό, τη στιγμή που η εταιρεία έχει στα αρχεία της την IP address του.

Και αν το μυαλό σας πηγαίνει στα παιδιά του, να σας ενημερώσουμε ότι είναι μόλις 4 και 6 ετών. Επειδή όμως η ταινία δεν είναι δυνατόν να κατέβηκε από μόνη της, τι συνέβη τελικά στην πραγματικότητα;

Το πιθανότερο είναι κάποιος από τους γείτονες του να κατέβασε την ερωτική ταινία (με τίτλο "Tokyo Cougars Creampie"), μιας και η οικογένεια του τυφλού άντρα διατηρούσε το δίκτυο WiFi του ξεκλείδωτο.

Δυστυχώς, ο John Doe θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε συμβιβασμό μιας και δεν έχει τα χρήματα να προσλάβει δικηγόρο για να παραστεί στο δικαστήριο ούτε να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη ήττα. Ηθικό δίδαγμα; Φροντίζετε να κλειδώνετε πάντα το ασύρματο δίκτυο σας...

[πηγή zeropaid]
Loading