Η Broadcom εξαγοράζει τη Symantec με $10.7 δισ.

Οι φήμες του περασμένου μήνα αποδείχτηκαν αληθινές. Η Broadcom ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τη Symantec για να προχωρήσει στην εξαγορά της έναντι $10.7 δισ., με τη συμφωνία να αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Η Broadcom αναφέρει ότι με την εξαγορά της Symantec θα μπορέσει να επεκταθεί σημαντικά στον κλάδο της ασφάλειας, όπου φιλοδοξεί να γίνει ηγέτιδα εταιρεία μέσα στα επόμενα χρόνια στους ξεχωριστούς τομείς Endpoint Security, Web Security Services, Data Loss Prevention και Cloud Security.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO της Broadcom, κ. Hock Tan,

Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές αποτελούσαν ανέκαθεν κύριο όπλο στην στρατηγική ανάπτυξης της Broadcom. Η συγκεκριμένη συμφωνία αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα το επόμενο λογικό βήμα μετά τις εξαγορές των Brocade και CA Technologies. Τα εταιρικά προϊόντα ασφαλείας της Symantec είναι αναγνωρισμένα ως κορυφαία στη βιομηχανία, μιας και έχουν αναπτύξει ορισμένες από τις πιο ισχυρές λύσεις ασφαλείας που προσφέρουν προστασία απέναντι στις πιο σύγχρονες και διαρκώς μεταβαλλόμενες απειλές από το endpoint μέχρι το cloud.

Για να καταλάβουμε τη σημασία της αγοράς της κυβερνοασφάλειας, σύμφωνα με πρόσφατη έρευα της Global Market Insights, αυτή θα ξεπεράσει τα $300 δισ. μέχρι το 2024 λόγω της διαρκούς εισόδου νέων χρηστών και περισσότερων δεδομένων στον online κόσμο.

[PR]

Loading