Χριστουγεννιάτικες προσφορές με Windows 10 Pro από €7.25

Μ’ αυτά και μ’ αυτά φτάνουμε στο τέλος αυτής της επεισοδιακής χρονιάς, αφού χωρίς να το έχουμε καταλάβει μπαίνουμε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερες για όλο τον κόσμο, αλλά τουλάχιστον η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών καταστημάτων έχει τη διάθεση να διοργανώσει εκπτωτικές ενέργειες.

Ένα από αυτά τα καταστήματα είναι και το GoDeal24.com, το οποίο προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους στις τελευταίες εκδόσεις Windows και Office με πολύ μικρό κόστος. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για λίγους κωδικούς, το κατάστημα βγάζει με έκπτωση 88% τα κλειδιά για Windows 10 Pro, Office 2016 και Office 2019, χωρίς να χρειαστεί η χρήση εκπτωτικού κουπονιού.

gd24-christmas.jpg

Για όσους θέλουν το Windows 10 Home ή Enterprise ή Server 2019 Standard, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό SGO50 στο ταμείο για να λάβουν έκπτωση 50%. Οι τιμές που ακολουθούν είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού.

Σε άλλες προσφορές, με το κουπόνι SGO62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Τέλος, με το κουπόνι SGO55 η έκπτωση 55% ισχύει για τα παρακάτω προϊόντα.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Το κατάστημα GoDeal24.com συστήνει σε όλους τη μέθοδο πληρωμής PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείτε να την βρείτε από την οθόνη του checkout στην ενότητα Payment Information επιλέγοντας το Cwalletco. Εκεί πατήστε Continue -> Order Review -> Place Order -> Choose Payment Method -> Process Order και θα σας εμφανιστεί η επιλογή του PayPal.

Για οποιοδήποτε ζήτημα ή ερώτηση μπορείτε να απευθύνεστε στη διεύθυνση service @ godeal24.com. Σημειώστε ότι ο κωδικός που αγοράζετε ενδέχεται να καταλήξει στον φάκελο Spam (Ανεπιθύμητα) των email σας, οπότε μετά την ολοκλήρωση της αγοράς ρίξτε μια ματιά και εκεί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading