Click Away στον Κωτσόβολο με τη νέα υπηρεσία Pay&Collect

Η εταιρεία Κωτσόβολος, μέσα στο κλίμα της εποχής και έξω από τα συνηθισμένα, εισάγει την υπηρεσία Pay&Collect και τα ειδικά διαμορφωμένα Quick Points, σημεία παραλαβής προϊόντων έξω από τα καταστήματα Κωτσόβολος, και δίνει μια άλλη διάσταση στο Click Away. Η εταιρεία, έχοντας ως κριτήριο την ασφάλεια και την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει θέσει σαν απόλυτη προτεραιότητα την ελάχιστη αναμονή στην παραλαβή του προϊόντος.

Με αυτές τις δύο πρωτοποριακές λύσεις, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα για εύκολες και γρήγορες αγορές με παραλαβή από τα ειδικά διαμορφωμένα σημεία Quick Points που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων του δικτύου της. Μέσω της υπηρεσίας Pay&Collect, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το προϊόν, είτε μέσω του Kotsovolos.gr, είτε τηλεφωνικά στο 210 – 2899999, και σε 20 λεπτά το προϊόν είναι έτοιμο στο κοντινότερο Quick Point Κωτσόβολος, ώστε να το παραλάβει την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί γρήγορα και με ασφάλεια. Εναλλακτικά, μπορεί να επιλέξει πληρωμή μέσω κάρτας στο σημείο παραλαβής.

Η εταιρεία μειώνει στο ελάχιστο το χρόνο αναμονής και παραλαβής, και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, αξιοποιώντας το σύνολο των καταστημάτων που διαθέτει και εισάγοντας μία νέα αγοραστική διαδικασία και εμπειρία.

Για περισσότερα επισκεφτείτε την σελίδα: https://www.kotsovolos.gr/click-away

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading