Cobra Kai: Δείτε το πρώτο πλήρες trailer για την τρίτη σεζόν

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Cobra Kai και το Netflix προχώρησε σήμερα στη δημοσίευση του πρώτου πλήρους trailer, μετά το teaser που παρακολουθήσαμε τον περασμένο Οκτώβριο.

Όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει τις δύο πρώτες σεζόν καλό θα είναι να μη συνεχίσετε την ανάγνωση από εδώ και πέρα.

Στο trailer γίνεται μια ανασκόπηση των προηγούμενων, με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά τον τεράστιο καυγά των μαθητών από τα δύο dojos στο σχολείο που οδήγησε τον Miguel στην εντατική. Ο Daniel LaRusso αναζητά απαντήσεις στο παρελθόν, ο Johnny θέλει να εξιλεωθεί, ο Kreese έχει πάρει στα χέρια του το Cobra Kai και εκμεταλλεύεται τους μαθητές του για να υλοποιήσει το δικό του όραμα. Σύμφωνα με τον Ralph Macchio (Daniel LaRusso) για την τρίτη σεζόν του Cobra Kai έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα και στην Okinawa, διότι θα εμβαθύνουμε αρκετά στην ιστορία του Miyagi και της δικής του φιλοσοφίας.

Η τρίτη σεζόν του Cobra Kai θα προβληθεί στο Netflix στις 8 Ιανουαρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.


Loading