Cobra Kai: Νέο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας για την 4η σεζόν!

Η ανέλπιστα καλή πορεία του Cobra Kai επιβεβαιώθηκε με τις 4 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy που αφορούν την τρίτη σεζόν της σειράς, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο εμάς τους απλούς θεατές είναι η ανακοίνωση της ημερομηνίας προβολής της 4ης σεζόν!

Η Netflix μας έκανε τη χάρη μέσα από το νέο teaser trailer και πλέον περιμένουμε να έρθει ο Δεκέμβριος για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν οι άσπονδοι φίλοι και άλλοτε ορκισμένοι εχθροί, Johnny Lawrence και Daniel LaRusso, τον κοινό εχθρό John Kreese. Ο τελευταίος βλέπει ότι έχει δημιουργηθεί κοινό μέτωπο εναντίον του και δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, γι’ αυτό θα ζητήσει τη βοήθεια ενός ακόμη χαρακτήρα που θα μας έρθει από το παρελθόν των ταινιών Karate Kid.

Το Cobra Kai ξεπήδησε μέσα από την υπηρεσία YouTube Red το 2018 και παρέμεινε εκεί για 2 σεζόν, μέχρι να έρθει η Netflix να πάρει τα δικαιώματα, να ξαναγυρίσει την τρίτη σεζόν και να του δώσει μια πολύ μεγαλύτερη ώθηση απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Σε περίπτωση που δεν έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες τρεις σεζόν, μπορείτε να δείτε άνετα “νεράκι” στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading