Creative Outlier Pro: Τα νέα ασύρματα ακουστικά με ANC και μεγάλη αυτονομία

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative Outlier Pro, της τελευταίας και καλύτερης προσθήκης στην επιτυχημένη σειρά Outlier True Wireless. Διαθέτοντας μια σειρά από έξυπνες νέες λειτουργίες, τα νέα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για να πάνε ένα βήμα παραπέρα τον όρο True Wireless με υβριδικό Active Noise Cancellation (ANC) συν Ambient Mode και εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 60 ώρες για μια πραγματικά καλύτερη εμπειρία ακρόασης. Σε συνδυασμό με συνολικά έξι μικρόφωνα, προσαρμόσιμα χειριστήρια αφής, αντοχή στο νερό με πιστοποίηση IPX5, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2 και ασύρματη φόρτιση, τα Creative Outlier Pro ξεχωρίζουν ως τα ιδανικά αληθινά ασύρματα ακουστικά που τα έχουν όλα σε ένα φορητό και φιλικό προς την τσέπη πακέτο.

Χαμηλώστε το θόρυβο, ενεργοποιήστε την καθαρότητα

Τα Creative Outlier Pro προσφέρουν στους χρήστες μια άψογη εμπειρία ακρόασης με το Hybrid ANC, το οποίο συνήθως βρίσκεται μόνο σε ακουστικά υψηλών προδιαγραφών. Αυτή η τεχνολογία ANC είναι «υβριδική» στο ότι συνδυάζει τόσο τα συστήματα ANC τροφοδοσίας όσο και ανάδρασης σε κάθε ακουστικό για να αποκλείσει αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους θορύβους από το περιβάλλον. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν στη ζώνη ενώ βρίσκονται σε μια σημαντική τηλεδιάσκεψη ή ακούγοντας τις αγαπημένες τους μελωδίες χωρίς περισπασμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες μπορούν επίσης να μεταβούν στη Λειτουργία Ambient Mode για να αφήσουν μόνο τη σωστή ποσότητα ήχου περιβάλλοντος, η οποία είναι εύχρηστη όταν οι χρήστες θέλουν να έχουν αίσθηση αυτού, για παράδειγμα ενώ περπατούν κοντά σε μια διασταύρωση. Τα χειριστήρια είναι εύκολα και εύκολα προσβάσιμα με απλά πατήματα στα ακουστικά για εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας ANC και της λειτουργίας περιβάλλοντος, ή μέσω ελέγχου τους από το χρήστη στο Creative app.

Επιπλέον, με τα νέα και μεγαλύτερα διαφράγματα driver με επικάλυψη γραφενίου 10 mm να συντονίζονται επιδέξια από τους audio engineers της Creative, τα Creative Outlier Pro προσφέρουν βελτιωμένη ακουστική απόδοση συνολικά. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερη ευκρίνεια, βελτιωμένο μπάσο και αποτελεσματική ποιότητα ANC - βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση ισχύος των ακουστικών.

Προχωρήστε μπροστά

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 60 ώρες συνολικά και χρόνο παιχνιδιού έως και 15 ώρες με μία μόνο φόρτιση, τα Creative Outlier Pro είναι ο τέλειος σύντροφος ήχου για μεγάλες μετακινήσεις, προπονήσεις ή ατελείωτους μαραθωνίους στο Netflix. Ακόμη και με ενεργοποιημένο το υβριδικό ANC, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν χρόνο παιχνιδιού 10 ωρών με μία μόνο φόρτιση και έως και 40 ώρες συνολικά.

Επιπλέον, έρχονται με διαφορετικά σύνολα από μαξιλαράκια σιλικόνης που διευκολύνουν τους χρήστες να βρουν την τέλεια εφαρμογή για να επιτύχουν καλύτερη ηχομόνωση και μεγαλύτερη άνεση.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα για το Creative Outlier Pro είναι η φιλική προς το χρήστη εφαρμογή της Creative που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τα χειριστήρια αφής ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και να ενεργοποιήσουν μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών, όπως η Low Latency Mode επιλογή . Αυτή η λειτουργία που προστέθηκε πρόσφατα μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο των Creative Outlier Pro περισσότερο από το μισό, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερα συγχρονισμένο περιεχόμενο μουσικής και βίντεο.

Ολογραφικός ήχος – Δοκιμάστε τον!

Τα Creative Outlier Pro είναι ειδικά συντονισμένα για την υποστήριξη του Super X-Fi READY - μια δωρεάν έκδοση προεπισκόπησης της τεχνολογίας Super X-Fi, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής SXFI. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν την τεχνολογία Super X-Fi headphone holography στη μουσική του τηλεφώνου τους.

Βασικά χαρακτηριστικά των Creative Outlier Pro

  • Υβριδικό ANC (μικρόφωνα τροφοδοσίας/ανάδρασης σε κάθε ακουστικό), Ambient Mode

  • (ANC Off) Έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση, 60 ώρες συμπεριλαμβανομένης της θήκης φόρτισης. (ANC On) Έως και 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση, 40 ώρες συμπεριλαμβανομένης της θήκης φόρτισης

  • Νέα διαφράγματα driver με επικάλυψη γραφενίου 10 mm

  • IPX5 πιστοποίηση ανθεκτικότητας στον ιδρώτα

  • Super X-Fi READY

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα Creative Outlier Pro είναι διαθέσιμα στα €89.99 στο online κατάστημα της Creative.

Loading