Creature in the Well: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Κλείσιμο εβδομάδας με το νέο δωρεάν video game που προσφέρει το Epic Games Store σε όλους τους χρήστες. Μέχρι και την 1η Απριλίου 2021 μπορούμε όλοι να προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας το Creature in the Well, ένα ιδιαίτερο dungeon crawler που κυκλοφόρησε το 2019 από τη Fight School Studio.

Η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως έναν συνδυασμό φλίπερ με dungeon crawlen, υπόσχεται έντονη δράση σε κάθε…στροφή των οκτώ διαφορετικών επιπέδων, τα οποία είναι γεμάτα μυστικά που σε καλούν να τα ανακαλύψεις. Αναλαμβάνεις τον ρόλο του τελευταίου BOT-C με σκοπό να ανακτήσεις τον εξοπλισμό από τις παρατημένες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στα βουνά, μόνο που όταν φτάσεις σε αυτές θα διαπιστώσεις πως έχουν φτάσει και άλλοι ενδιαφερόμενοι…

Creature in the Well - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading