Cruella: Στα σκαριά το sequel από τη Disney

H Disney έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες την νέα ταινία Cruella στους κινηματογράφους και στο Disney+ και η εταιρεία φαίνεται να είναι πολύ ικανοποιημένη με την επιτυχία που σημειώνεται, καθώς όπως όλα δείχνουν πρόκειται να επιστρέψει με ένα sequel. Η ταινία Cruella έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαΐου.

Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται στον χαρακτήρα της Cruella De Vil από την πολυαγαπημένη ταινία 101 Σκυλιά Δαλματίας (101 Dalmations). Οι θαυμαστές της ταινίας συστήνονται στη νεαρή Estella, αντιλαμβανόμενοι γιατί αυτή η γυναίκα κατέληξε να είναι εχθρός των υπέροχων ασπρόμαυρων κουταβιών.

Με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Emma Stone, η Disney αποθέωσε την ταινία, αναφέροντας ότι ο σκηνοθέτης Craig Gillespie και ο συγγραφέας Tony McNamara θα επιστρέψουν για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney:

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιτυχία της Cruella στο box office, σε συνδυασμό με την τρομερή επιτυχία στο Disney + Premier Access. Η ταινία έχει λάβει εκπληκτικά σχόλια από το κοινό σε όλο τον κόσμο με 97% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes. Ανυπομονούμε για περισσότερα καθώς το κοινό συνεχίζει να απολαμβάνει αυτήν την φανταστική ταινία

Επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για το sequel της ταινίας και ενδεχομένως να περιμένουμε λίγα χρόνια για την νέα της Cruella De Vil.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading