Cruella: Πρώτο trailer για το prequel των 101 Dalmatians της Disney

Η Disney δημοσίευσε σήμερα το πρώτο trailer για την Cruella, τη νέα live-action ταινία της που αφορά φυσικά την Cruella De Vil, δηλαδή την κακιά από την ιστορία με τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας. Πρόκειται για prequel του 101 Dalmatians με σκοπό να μάθουμε για ποιον λόγο η Cruella έφτασε στο σημείο να…τρελαίνεται για το δέρμα των σκύλων.

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα τη δεκαετία του 1970 και ακολουθεί την ιστορία της Estella που θα εξελιχθεί σε Cruella. Είναι μια σχεδιάστρια μόδας που προσπαθεί να φτιάξει το όνομα της, αλλά ταυτόχρονα κάνει παρέα και με κάποια αλητόπαιδα στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα θα γνωρίσει τη Baroness von Hellman, έναν θρύλο της μόδας και η σχέση τους θα πυροδοτήσει μια σειρά γεγονότων που θα την οδηγήσουν στη σκοτεινή πλευρά της…

cruella-poster.jpg

Πρωταγωνιστούν οι Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Joel Fry και Emily Beecham, ενώ η σκηνοθεσία ανατέθηκε στον Craig Gillespie.

Από το πρώτο trailer βλέπουμε ότι η πρωταγωνίστρια Emma Stone θυμίζει λίγο τη Harley Quinn και η ταινία θα μπορούσε εύκολα να γίνει ένα επιτυχημένο ψυχολογικό θρίλερ, αλλά Disney είσαι. Όπως και να ‘χει, το Cruella θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου 2021, αρκεί να έχουμε ξεμπερδέψει επιτέλους με την πανδημία COVID19.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading