Cyberpunk 2077: Νέα αναβολή στην κυκλοφορία του

Αν περιμένατε ότι θα παίξετε το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 στις 19 Νοεμβρίου 2020, τότε γράψτε λάθος, καθώς η CD Projekt RED ανακοίνωσε πριν από λίγο την αναβολή της κυκλοφορίας του, με νέα ημερομηνία την 10η Δεκεμβρίου 2020.

Η δημιουργός δικαιολόγησε την απόφαση της σε σχετική ανακοίνωση όπου εξηγεί πως έχει να κάνει λίγη δουλίτσα ακόμη επάνω στο Cyberpunk 2077, ούτως ώστε να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στους gamers. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει την ίδια δικαιολογία αρκετές φορές μέχρι σήμερα και γι’ αυτό θα κάνουμε μια διαφορετική εκτίμηση για τη νέα αναβολή.

Με δεδομένο ότι στις 10 και 12 Νοεμβρίου 2020 κυκλοφορούν τα Xbox Series X και PS5 μαζί με πληθώρα δυνατών τίτλων, και από τη στιγμή που η έκδοση του Cyberpunk 2077 για τις νέες παιχνιδοκονσόλες δεν θα είναι έτοιμη πριν το 2021, είναι απόλυτα λογικό η CD Projekt RED να πάει λίγο πιο πίσω την κυκλοφορία του έτσι ώστε να περάσει το πρώτο κύμα της νέας γενιάς. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν μπορείς να το πεις επίσημα σε μια ανακοίνωση, οπότε παίζει το σίγουρο χαρτί της “τελειοποίησης”.

Υπόθεση

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα first person open world RPG με την ιστορία του να εκτυλίσσεται στο μέλλον, εν έτει 2077, στη Night City. Ο χαρακτήρας σας θα έχει την ονομασία V, με την επιλογή φύλου να είναι δική σας. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τις ικανότητες που θέλετε να αναβαθμίσετε, την κλάση, αλλά και το ιστορικό του/της. Ακόμη, η εταιρεία ανέφερε πως όλες οι παραπάνω επιλογές σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ροή της ιστορίας και στο gameplay (στην πορεία μπορείς να γίνεις Solo, Techie ή Netrunner ή/και όλα μαζί).
Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση, εσείς και οι φίλοι σας με το όνομα Jackie Welles και T-Bug θα κληθείτε να βρείτε ένα χαμένο πρόσωπο, πολεμώντας συμμορίες στην προσπάθεια σας. Μία από αυτές τις συμμορίες είναι οι Scavengers, οι οποίοι απαγάγουν πολίτες για να πάρουν τα όργανα τους.
Από πλευράς gameplay θα δούμε "bullet time" λειτουργία όπως στο Max Payne σε συνδυασμό με "γλίστριμα" για δημιουργία δραματικού εφέ στη μάχη. Θα υπάρχει διαθέσιμη πληθώρα οχημάτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απίστευτες καταδιώξεις, ποολλά διαφορετικά όπλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα και διάφορα φάρμακα που ενισχύουν τις δυνατότητες.
Να προσθέσουμε ότι ο χαρακτήρας σας θα μπορεί να βελτιώσει διάφορες ικανότητες για τη μάχη σώμα με σώμα και όχι μόνο, ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε καινούρια όπλα όσο εξελίσσεται. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ενήλικες μόνο, καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές γυμνού περιεχομένου.

Όπως και να ‘χει, κρατήστε ως νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Cyberpunk 2077 τη 10η Δεκεμβρίου 2020 για Windows PC, Stadia, Xbox One και PS4.


*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading