D-Link EAGLE PRO AI: Νέα συστήματα Mesh WiFi 6 και Range Extender

Η D-Link ανακοινώνει τα ολοκαίνουργια «EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Systems» («M15-2», «M15-3») και «AX1500 Mesh Range Extender» («E15»). Τα νέα προϊόντα προσφέρουν εκπληκτική κάλυψη Wi-Fi 6 και ταχύτητα, συνεχώς βελτιστοποιημένη μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας mesh - ιδανικές προτάσεις για οικιακή χρήση και γραφεία.

Τα ολοκαίνουργια, εντυπωσιακά προϊόντα συνδυάζουν ασύρματες dual band ταχύτητες έως και 1,500Mbps με τις τελευταίες τεχνολογίες Wi-Fi 6, όπως τις 1024 QAM, MU-MIMO και OFDMA. Τα προϊόντα ενσωματώνουν τη λειτουργία «AI Wi-Fi Optimiser», μέσω της οποίας οι συσκευές συνδέονται με το κανάλι Wi-Fi με τη λιγότερη κίνηση, καθώς και τη λειτουργία «AI Traffic Optimiser», που δίνει προτεραιότητα χρήσης του διαδικτύου σε κρίσιμες στιγμές, για βέλτιστη διαδικτυακή εμπειρία και σταθερότητα.

Τα EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Systems (επιλογή 2-πομπών ή 3-πομπών) καλύπτουν με αδιάκοπο και γρήγορο internet έως και 370τ.μ και 500τ.μ αντίστοιχα, έχοντας τη δυνατότητα προσθήκης και 4ου πομπού. Η λειτουργία «AI Mesh Optimiser» εξασφαλίζει την ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ τους, παρέχοντας ένα δυνατό δίκτυο mesh.

Το «EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Range Extender» (E15) επιτρέπει την επέκταση του σήματος Wi-Fi όπου χρειάζεστε περισσότερο την εμπειρία Wi-Fi νέας γενιάς. Σε συνδυασμό με ένα «EAGLE PRO AI Smart Router» ή σύστημα «Mesh», το Eagle Pro AI Range Extender αξιοποιεί πλήρως τη λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης, για τη δημιουργία ενός έξυπνου Wi-Fi mesh δικτύου που βελτιώνεται συνεχώς. Συγχρόνως, η ενσωματωμένη θύρα Gigabit επιτρέπει και την ενσύρματη σύνδεση συσκευής στο Wi-Fi.

Η ενσωματωμένη λειτουργία «AI Assistant» πραγματοποιεί αυτόματα έλεγχο του δικτύου, στέλνοντας προτάσεις και αναφορές στο χρήστη, προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής EAGLE PRO AI ή τις ρυθμίσεις του δικτύου. Παράλληλα, η υποστήριξη WPA3 προστατεύει το Wi-Fi σας, μέσω της ασύρματης κρυπτογράφησης τελευταίας τεχνολογίας. Η σειρά EAGLE PRO AI είναι συμβατή με «Google Assistant» και «Amazon Alexa», επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για την ευκολότερη διαχείριση του δικτύου τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading