Dark Phoenix: Νέο trailer και πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου για τη νέα ταινία των X-Men

Αν περιμένατε να μάθετε πότε θα γίνει η πρεμιέρα της νέας ταινίας για τον κόσμο των X-Men, τότε μπορείτε να κυκλώσετε την 7η Ιουνίου στα ημερολόγια σας για το Dark Phoenix. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, και Jessica Chastain, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Simon Kinberg.

Στο Dark Phoenix, οι X-Men έρχονται αντιμέτωποι με τον πιο τρομερό και ισχυρό εχθρό που είχαν ποτέ: τη δική τους Jean Grey. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης στο Διάστημα, η Jean παραλίγο να σκοτωθεί όταν χτυπήθηκε από μια μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Επιστρέφοντας σπίτι, η δύναμη αυτή δεν την έχει κάνει απλά πανίσχυρη, αλλά και πολύ ασταθή.

Σε μια εσωτερική πάλη με αυτήν την οντότητα, η Jean εξαπολύει τις δυνάμεις της με τρόπους που δεν μπορεί να ελέγξει. Αρχίζει να χάνει την αυτοκυριαρχία της και να πληγώνει αυτούς που αγαπά περισσότερο, με αποτέλεσμα να αποδομεί αυτόν τον ιστό που κρατά ενωμένους τους X-Men. Τώρα, με την οικογένεια να διαλύεται θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ενωθούν ξανά, όχι μόνο για να σώσουν τη Jean, αλλά και τον ίδιο τον πλανήτη από τους εξωγήινους που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη δύναμη για να κυριαρχήσουν στο Γαλαξία.

Το Dark Phoenix κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου.

Loading