Detroit: Become Human, κυκλοφορεί για PCs στις 12 Δεκεμβρίου

Από τον περασμένο Μάρτιο η Quantic Dream είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει τα τρία παιχνίδια της για Windows PCs, σπάζοντας έτσι την αποκλειστικότητα του PlayStation 4. Από τότε, μόνο τα Heavy Rain και Beyond: Two Souls έλαβαν ημερομηνία κυκλοφορίας και χρειάστηκε να φτάσουμε στα τέλη του Νοέμβρη για να μάθουμε την αντίστοιχη για το Detroit: Become Human.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, λοιπόν, πως το Detroit: Become Human θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσα από το κατάστημα Epic Games Store, όπως δηλαδή και τα άλλα δύο παιχνίδια της, ενώ την ίδια ημέρα θα υπάρχει και δωρεάν demo για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.

Στο Detroit: Become Human παρακολουθούμε τις ιστορίες τριών android (Kara, Connor και Markus) που διακλαδώνονται στη πορεία και μεταβάλλονται ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνει ο gamer. Η Quantic Dream, μάλιστα, παρακινεί τους gamers να ξαναπαίξουν το παιχνίδι με σκοπό να δουν όλες τις πιθανές εξελίξεις.

Η έκδοση του Detroit: Become Human για Windows PCs έρχεται με επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης, αναβαθμισμένη game engine για υποστήριξη ανάλυσης 4K στα 60fps, πλήρη υποστήριξη για πληκτρολόγιο και mouse, αλλά και για τηλεχειριστήρια.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το προπαραγγείλετε σε τιμή €39.99 από εδώ.

Loading