DJI

DJI Air 3: Επίσημα με dual 4K κάμερες και αυτονομία πτήσης 46 λεπτά

Η DJI ανακοίνωσε επίσημα το νέο drone της σειράς Air, με το DJI Air 3 να φέρνει μαζί του αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αλλά να ξεχωρίζει ιδιαίτερα για το διπλό σύστημα κάμερας που γνωρίσαμε μέσα από το Mavic 3 Pro.

dji-air-3-2.jpg

Συγκεκριμένα, κάθε κάμερα διαθέτει αισθητήρα 1/1.3’’ με dual native ISO για λήψεις video έως 4K@60fps HDR ή 4K@100fps και λήψεις φωτογραφιών ανάλυσης 48MP. Οι δύο φακοί είναι ευρυγώνιος 24mm f/1.7 και τηλεφακός 70mm f/2.8 με 3x οπτικό zoom, ενώ έχει προστεθεί mode λήψης κάθετου video ανάλυσης 2.7K με τον τηλεφακό και ταυτόχρονα δεύτερο video με τον ευρυγώνιο.

Κατά τ’ άλλα, στο DJI Air 3 έχουμε πολύ μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τα 46 λεπτά πτήσης (από 34 στο προηγούμενο μοντέλο), ενώ υποστηρίζεται η λειτουργία Power Accumulation της βάσης φόρτισης από το πακέτο Fly More Combo που με το πάτημα ενός κουμπιού συγκεντρώνει όλη την ενέργεια από τις συνδεδεμένες μπαταρίες σε αυτήν που είναι φορτισμένη περισσότερο από όλες.

dji-air-3.jpg

Επίσης, είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς Air που αποκτά την τεχνολογία Omnidirectional Obstacle Sensing της σειράς Mavic 3, χάριν στην οποία δύο φακοί fisheye εμπρός και πίσω, μαζί με ακόμη δύο φακούς και αισθητήρα 3D ToF ελέγχουν διαρκώς σε 360° για τυχόν εμπόδια στον δρόμο του drone. Αξίζει να αναφέρουμε και την τεχνολογία O4 HD Video Transmission System για αναμετάδοση video 1080p@60fps από απόσταση έως 20km.

Το DJI Air 3 είναι διαθέσιμο σε τιμή €1129 από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Loading