DJI

DJI Osmo Action 3: Επίσημα η νέα action camera της εταιρείας

Η απάντηση της DJI στην έλευση της σειράς GoPro HERO11 Black ήταν άμεση. Η κινέζικη εταιρεία μπορεί να είναι γνωστή κυρίως για τα drones της, αλλά έχει επεκταθεί και στην κατηγορία των action καμερών και τώρα επιθυμεί να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο με τη νέα DJI Osmo Action 3.

dji-osmo-action-3-1.jpg

Η νέα κάμερα διαθέτει αισθητήρα μεγέθους 1/1.7’’ με δυνατότητα λήψης σε ανάλυση έως 4K στα 120fps, ενώ ο υπερευρυγώνιος φακός ανοίγει στον χρήστη πεδίο 155°. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας RockSteady 3.0 υποστηρίζεται και στις λήψεις 4K@120fps, ενώ το σύστημα HorizonSteady κρατά ισορροπημένη την λήψη ακόμα και μετά από περιστροφές 360°.

Η DJI τονίζει ότι η Osmo Action 3 είναι κατασκευασμένη για χρήση τόσο σε landscape, όσο και σε portrait mode, ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 1770mAh προσφέρει αυτονομία λήψης video έως 2.5 ώρες με μία φόρτιση. Στα πλεονεκτήματα η ταχύτατη φόρτιση της, καθώς φτάνει στο 80% μέσα σε μόλις 18 λεπτά και φορτίζει πλήρως σε περίπου 30 λεπτά.

dji-osmo-action-3.jpg

Από πλευράς κατασκευής, η DJI Osmo Action 3 είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε σκληρές συνθήκες και ιδανική για δραστηριότητες όπως surfing, σκι και καταδύσεις, μιας και αντέχει σε βάθος έως 16m χωρίς ξεχωριστή αδιάβροχη θήκη. Επίσης, λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως -20°C και αντέχει σε πτώσεις από ύψος 1.5m.

Η τιμή της ξεκινά από τα €369 και θα την βρείτε στο επίσημο κατάστημα της εταιρείας.

Loading