DJI

DJI Pocket 2: Επίσημα η νέα 4K μίνι κάμερα με gimbal με πολλές βελτιώσεις

Η DJI ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την DJI Pocket 2, την εξέλιξη δηλαδή της Osmo Pocket που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια. Η νέα μίνι κάμερα με ενσωματωμένο gimbal έρχεται να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και αρθρωτή κατασκευή για μεγαλύτερη χρηστικότητα με διάφορα αξεσουάρ.

Η DJI Pocket 2 αποτελείται από το κλασικό χερούλι με τα κουμπιά διαχείρισης, οθόνη στο επάνω μέρος του και την κάμερα σταθεροποιημένη στην κεφαλή, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να την αφαιρέσεις και να την χρησιμοποιήσεις χωρίς τα υπόλοιπα μέρη ή να συνδέσεις κάποιο άλλο module (π.χ. τρίποδο, μεγαλύτερο grip).

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε αισθητήρα 64MP 1/1.7’’ που μπορεί να πραγματοποιήσει λήψεις φωτογραφιών και στα 16MP (pixel binning 4-σε-1), ενώ η δυνατότητα λήψης video είναι 4K / 60fps (100Mbps + HDR). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πλήρη ανάλυση 64MP μπορείς να κάνεις έως 8x zoom, ενώ σε ανάλυση 16MP έχουμε 4x lossless zoom. Ακόμη, το διάφραγμα είναι f/1.8 και ο φακός βλέπει σε γωνία 93°, με την DJI να κάνει λόγο για σημαντικά βελτιωμένη αυτόματη εστίαση με έναν συνδυασμό τεχνολογιών για μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια (Hybrid Autofocus 2.0).

Σε άλλα χαρακτηριστικά σημειώνεται το νέο σύστημα DJI Matrix Stereo για δραματικά βελτιωμένο ήχο χάριν στα 4 “στρατηγικά τοποθετημένα” μικρόφωνα, οι λειτουργίες SoundTrack (προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τη θέση της κάμερας) και audio zoom (δυναμώνει ο ήχος στο σημείο που κάνεις zoom), το Quick Wave για άμεση εκκίνηση της κάμερας και τα διάφορα modes λήψης (ActiveTrack 3.0, Slow Motion, Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse, Panoramic, Pro, Live Broadcast, Story). Τέλος, η αυτονομία της φτάνει τα 140 λεπτά εγγραφής video.

Η DJI Pocket 2 θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου 2020 σε τιμές €379 (μινι joystick + tripod mount) και €519 (mini joystick + tripod mount + wide-angle lens + wireless microphone + multipurpose grip + mini tripod).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[DJI]

Loading