Δωρεάν AI εργαλείο για την αναβάθμιση της ανάλυσης παλιών φωτογραφιών!

Οι κάμερες των smartphone έχουν κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο την τελευταία δεκαετία. Ενώ όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά AI κάνουν τις νέες σας εικόνες να φαίνονται υπέροχες, τι γίνεται με όλες τις παλαιότερες, χαμηλότερης ανάλυσης; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να τις κάνετε και αυτές να φαίνονται υπέροχες, χάρη σε ένα νέο, δωρεάν AI image upscaler.

Η νέα εφαρμογή ονομάζεται πολύ εύστοχα Upscale και είναι πραγματικά πολύ, πολύ εύκολη στη χρήση. Αν έχετε μια παλιά φωτογραφία που θέλετε να αναβαθμίσετε και να τη μεταφέρετε σε υψηλότερη ανάλυση, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Upscale, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και, στη συνέχεια, να επιλέξετε μια εικόνα για να την ανεβάσετε.

Επιλέξτε την εικόνα στην ιστοσελίδα και, στη συνέχεια, θα σας δώσει μια καθαρισμένη έκδοση της εικόνας σας σε έως και διπλάσια ανάλυση από την αρχική. Αυτό είναι, ειλικρινά, μια αρκετά μεγάλη εξέλιξη, καθώς η αναβάθμιση των εικόνων ήταν πάντα αρκετά δύσκολη. Είναι εύκολο να μειώσετε την κλίμακα, αλλά συνήθως δεν μπορείτε να κάνετε το αντίθετο χωρίς να κάνετε την εικόνα αντιπαθητικά θολή. Ευτυχώς, ένα AI image upscaler όπως το Upscale φαίνεται να είναι ικανό να το κάνει χωρίς να καταστρέψει την εικόνα.

[Upscale - Link]

*Η κεντρική εικόνα προέρχεται από τον Eduardo Sánchez on Unsplash

Loading