Dr. Brain: Η νέα σειρά του Apple TV+ με θέμα το χακάρισμα του εγκεφάλου

Η υπηρεσία Apple TV+ επεκτείνεται στη Νότια Κορέα με την κυκλοφορία της νέας sci-fi σειράς Dr. Brain που θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 4 Νοεμβρίου 2021.

Η σειρά Dr. Brain ακολουθεί τον επιστήμονα Sewon που υποδύεται ο Lee Sun-kyun – και γνωρίζουμε από την ταινία Parasite - να χακάρει τους εγκεφάλους των αποθανόντων μελών της οικογένειας του μετά από ένα μaυστήριο δυστύχημα, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στις αναμνήσεις τους και να συλλέξει στοιχεία σχετικά με το τι συνέβη.

H σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια και το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή έχει αναλάβει ο Kim Jee-woon. Κάθε επεισόδιο του Dr. Brain θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα στην υπηρεσία Apple TV+ μέχρι το φινάλε στις 10 Δεκεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading