Dune: Δείτε το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα της ταινίας

Λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας Dune, η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα τελευταίο trailer.

Το εντυπωσιακό trailer παρουσιάζει περισσότερες σκηνές με τον πρωταγωνιστή Paul (Timothée Chalamet) να μιλάει με τον Duncan Idaho (Jason Momoa) για τα όνειρα που βλέπει με την Chani (Zendaya). Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τις εκπληκτικές σκηνές γεμάτες δράση και αγωνία στο trailer και τα μεγάλα και τεράστια τέρατα που υπάρχουν.

Ωστόσο, το κύριο θέμα του trailer επικεντρώνεται στον Paul που συνειδητοποιεί τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο πατέρας του Duke Leto (Oscar Isaac) και η οικογένεια του, όταν φτάνουν στον πλανήτη Arrakis για να τον κυριαρχήσουν.

Η νέα ταινία Dune που αδιαμφισβήτητα περιμένουμε να μας καθηλώσει θα κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Οκτωβρίου 2021 στην υπηρεσία HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading