To e-FOOD.gr υποστηρίζει πλέον πληρωμές μέσω PayPal (-20% στις 2 πρώτες παραγγελίες)

eFood_PayPal_June2015

 

  • Η PayPal, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος online πληρωμών, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το e-FOOD.gr στην Ελλάδα.
  • Η έναρξη της συνεργασίας θα συνοδεύεται από διάφορες προωθητικές ενέργειες για τους πελάτες του e-FOOD.gr.
  • Από τις 12 Ιουνίου 2015, οι χρήστες του e-FOOD θα κερδίζουν έκπτωση 20% για την 1η και τη 2η παραγγελία τους με την PayPal.

Το e-FOOD.gr εξακολουθεί να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά του take away φαγητού και του online delivery στην Ελλάδα. Τώρα προσφέρει την ασφάλεια και την ευκολία των online πληρωμών από την PayPal, έναν από τους πλέον αξιόπιστους οργανισμούς πληρωμών στον κόσμο. Καθώς η PayPal δεν κοινοποιεί πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου κατά την εκτέλεση των συναλλαγών, η χρήση αυτού του συστήματος το καθιστά μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους online πληρωμών.

Ξεκινώντας από τώρα, οι χρήστες αυτής της κορυφαίας υπηρεσίας online delivery θα αντιληφθούν αμέσως την απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης που τους προσφέρει η ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal: η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας (checkout) γίνεται πιο γρήγορη, πιο ομαλή και πιο απλή για όλους.

Επιπλέον, όταν πληρώνετε με PayPal στο e-FOOD.gr κερδίζετε 20% έκπτωση στην 1η και τη 2η παραγγελία σας. Η προωθητική ενέργεια ξεκινάει στις 12 Ιουνίου και ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό παραγγελιών.

Όπως δηλώνει ο Matt Komorowski, Διευθυντής Πωλήσεων της PayPal Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

"Η PayPal ανήγαγε τις πληρωμές online και μέσω κινητών συσκευών σε τρόπο ζωής για τους πελάτες της ανά τον κόσμο. Κάνουμε γρήγορη και εύκολη την πληρωμή και αποστολή χρημάτων. Με μεγάλη μας χαρά συνδράμουμε στην ανάπτυξη της εμπειρίας του καταναλωτή του e-FOOD.gr, επιταχύνοντας και απλοποιώντας την διαδικασία πληρωμής"

Ο Παμίνος Κυρκίνης, Διευθύνων Σύμβουλος του e-FOOD.gr, συμπλήρωσε:

"Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία. Ο κύριος στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να νιώσουν ασφαλείς με τις συναλλαγές τους, προσφέροντάς τους την πιο γρήγορη και ομαλή εμπειρία! Η PayPal αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να εγγυηθεί αυτό το αποτέλεσμα και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών μας"

 

Loading