Elon Musk: Προτείνει ήδη την προσθήκη edit button για τα tweets

Εδώ και λίγες ημέρες ο Elon Musk έχει γίνει ο μεγαλομέτοχος της Twitter με την εξαγορά του 9.2% να του κοστίζει περίπου $3 δισεκατομμύρια και παρά το γεγονός ότι δεν έχει (ακόμα) τη δυνατότητα να παίρνει αποφάσεις έθεσε ήδη στους 80 εκατομμύρια followers του το ερώτημα για την προσθήκη edit button στα tweets.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα μπορέσει να ασκήσει πίεση για το edit button στον CEO της εταιρείας, Parag Agrawal, αλλά το συγκεκριμένο αποτελεί το πιο συνηθισμένο αίτημα των εκατομμυρίων χρηστών του κοινωνικού δικτύου εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα, ο προηγούμενος CEO και ιδρυτής της εταιρείας, Jack Dorsey, είχε αναφέρει το 2020 πως μάλλον δεν θα το προσθέσουν ποτέ.

Ένας από τους followers του Elon Musk, ο Everyday Astronaut, πρότεινε η δυνατότητα επεξεργασίας του tweet να δίνεται μόνο για κάποιο καθορισμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά τη δημοσίευση, ενώ θα πρέπεια να υπάρχει και κάποιος τρόπος να βλέπουν οι άλλοι χρήστες τα προηγούμενα edits.

Ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα σχετικά με την δύναμη που θα έχει ο Elon Musk στην Twitter, ωστόσο, δεν παύει να είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας και ενδεχομένως στο κοντινό μέλλον ίσως αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο πακέτο μετοχών.

Loading