Elon Musk: Θα παρουσιάσει το Robotaxi τον Αύγουστο!

Ο Elon Musk ξαναχτυπά! Είχε αρκετό καιρό να πετάξει ξαφνικά κάποια «βομβίτσα» και τώρα το έκανε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο X (πρώην Twitter). Τον προσεχή Αύγουστο, η Tesla θα αποκαλύψει το δικό της Robotaxi!

Αυτή η δημοσίευση είναι μάλλον μια απάντηση σε μια λεπτομερή αναφορά από το πρακτορείο Reuters σχετικά με το εν λόγω project της Tesla. Η ειδησεογραφική υπηρεσία είχε δημοσιεύσει ένα λεπτομερές αφιέρωμα που ανέφερε ότι η Tesla σκόπευε να απορρίψει το σχέδιο της για την κατασκευή ενός οχήματος χαμηλού κόστους προκειμένου να επικεντρωθεί στο ρομποταξί.

Ως απάντηση, ο Musk δημοσίευσε: "Το Reuters λέει ψέματα (και πάλι)". Ωστόσο, ο Musk δεν διέψευσε κάτι συγκεκριμένο από το δημοσίευμα του Reuters. Μετά από λίγη ώρα, ο Musk δημοσίευσε το tweet λέγοντας ότι το Robotaxi θα παρουσιαστεί στις 8 Αυγούστου 2024.

Όπως συμβαίνει συχνά με τον CEO της Tesla, είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τι είναι πραγματικό και τι είναι παραλήρημα. Ακόμη και αν το Robotaxi παρουσιαστεί τον Αύγουστο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το δούμε ξαφνικά στους δρόμους...

Loading