Εορταστικές εκπτώσεις σε κλειδιά Windows 10 και Office

Το κατάστημα Goodoffer24 έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων χρηστών που επιθυμούν να αγοράσουν γνήσια κλειδιά για λογισμικό της Microsoft (και όχι μόνο) σε πολύ καλές τιμές, αλλά και για την εξαιρετική τεχνική υποστήριξη που παρέχει σε οποιονδήποτε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την αγορά του.

tg30-goodoffer.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Goodoffer24 φέρνει μαζί του αυτές τις ημέρες τις δικές του Χριστουγεννιάτικες προσφορές σε δημοφιλή προϊόντα, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση 30% χρησιμοποιώντας το κουπόνι TG30 στο ταμείο.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading