up_icon
Gaming Peripherals Logitech

Επαγγελματικού επιπέδου τιμονιέρα και πεντάλ PRO Racing από τη Logitech G

23 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Επαγγελματικού επιπέδου τιμονιέρα και πεντάλ PRO Racing από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος στις τεχνολογίες και τον εξοπλισμό gaming, ανακοίνωσε την τιμονιέρα PRO Racing Wheel και τα πεντάλ PRO Racing Pedals, έναν μοναδικό εξοπλισμό racing επαγγελματικού επιπέδου, που σχεδιάστηκε από και για επαγγελματίες οδηγούς προσομοίωσης. Σχεδιασμένη για όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική και καθηλωτική racing εμπειρία, η τιμονιέρα PRO Racing διαθέτει έναν νέο κινητήρα Direct Drive υψηλής απόδοσης, μαζί με τεχνολογία ανάδρασης TRUEFORCE, για να προσφέρει την πιο ακριβή και καθαρή «σύνδεση» του παίκτη με τους αγώνες ταχύτητας.

Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας Direct Drive της τιμονιέρας PRO Racing αποδίδει τα εντυπωσιακά 11 newton μέτρα ροπής με απίστευτα χαμηλό χρόνο απόκρισης. Σε συνδυασμό με το TRUEFORCE— μια αποκλειστική τεχνολογία ανάδρασης δύναμης υψηλής ευκρίνειας της Logitech G — ο κινητήρας Direct Drive ξεχωρίζει για τον ασυναγώνιστο αγωνιστικό ρεαλισμό και τις υψηλότερες συχνότητες απόκρισης από ποτέ. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες μπορούν τώρα να βιώσουν τις φυσικές δυνάμεις και τον ήχο του παιχνιδιού με πολύ υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας και σχεδόν στιγμιαία ανάδραση, από τις συνθήκες του δρόμου έως τις δονήσεις της μηχανής.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα τιμονιέρας - πεντάλ PRO Racing που προσφέρει απαράμιλλο ρεαλισμό, πληροφορίες οδήγησης και σύνδεση με το αυτοκίνητο χωρίς καμία καθυστέρηση ή απόσπαση προσοχής που απαιτούν οι επαγγελματίες sim racers.

logitech-pro-racing-wheel.jpg

Σχεδιασμένη για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, η τιμονιέρα PRO Racing διαθέτει

  • Διαισθητικό σχεδιασμό τροχού - Τα κουμπιά και τα καντράν βρίσκονται ακριβώς σε ένα νεύμα του αντίχειρα και οι οδηγοί δεν χρειάζεται ποτέ να πάρουν τα χέρια τους από το τιμόνι ή τα μάτια τους από το δρόμο.
  • Μαγνητικά χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων - Σχεδιασμένα με ένα εξελιγμένο μαγνητικό σύστημα που χρησιμοποιεί ειδικούς αισθητήρες χωρίς επαφή και πρόσθετους απτικούς μαγνήτες, με αποτέλεσμα μια ρεαλιστική, μηχανική αίσθηση που προσομοιώνει με ακρίβεια ένα επαγγελματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, ιδανικά «δεμένο» με την ανθεκτικότητα για εκατομμύρια αλλαγές ταχυτήτων.
  • Χειριστήρια διπλού συμπλέκτη - Τα αναλογικά χειριστήρια προσφέρουν τέλεια απτική απόκριση για μια ποικιλία αγωνιστικών λειτουργιών. Όταν επιλέγεται η ρύθμιση διπλού συμπλέκτη, προσφέρει το τέλειο πλεονέκτημα κατά την εκκίνηση. Οι εναλλακτικές διαμορφώσεις περιλαμβάνουν χειρόφρενο και δύο επιπλέον λειτουργίες, έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να προγραμματίσουν τα χειριστήρια ως γκάζι και φρένο, παρέχοντας αναλογικό έλεγχο για διαφορετικούς παίκτες.
  • Προσαρμόσιμη οθόνη ρυθμίσεων - Είτε αν οι οδηγοί χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις για διαφορετικά παιχνίδια είτε για διαφορετικά αυτοκίνητα στο ίδιο παιχνίδι, μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν σημαντικές επιλογές της τιμονιέρας μέσα από πέντε διαφορετικά προφίλ αγώνων άμεσα.
  • Γρήγορη αφαίρεση - Το επανασχεδιασμένο σύστημα σύσφιξης επιτρέπει στους οδηγούς αγώνων σε γραφείο να τοποθετούν και να αφαιρούν εύκολα την τιμονιέρα τους, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα σύνδεσης για όσους χρησιμοποιούν αγωνιστικό κάθισμα.

Τα πεντάλ PRO Racing έχουν ένα ρεαλιστικό φρένο υψηλής απόκρισης και μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως για να ταιριάζουν στις αγωνιστικές ρυθμίσεις και στυλ. 

logitech-pro-racing-pedals-3qtr.jpg

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν

  • Ανίχνευση πίεσης - Τα πεντάλ καταγράφουν την ισχύ που εφαρμόζουν οι οδηγοί επιτρέποντας τη βελτιωμένη μυϊκή μνήμη ενώ η τέλεια ποσότητα ισχύος φρεναρίσματος βελτιώνει την αίσθηση του οδηγού και προσφέρει μια πιο συνεπή αγωνιστική απόδοση.
  • Προσαρμόσιμα πεντάλ - Εύκολα προσβάσιμα επιτρέπουν στους οδηγούς αγώνων να προσαρμόζουν την αίσθηση και των τριών πεντάλ γρήγορα. Τα πεντάλ συμπλέκτη και γκαζιού μπορούν να ρυθμιστούν πιο σταθερά ή πιο μαλακά χρησιμοποιώντας ένα σύνολο εναλλάξιμων ελατηρίων και το πεντάλ φρένου μέσω χρήσης ειδικών ελαστομερών. Τόσο το πεντάλ γκαζιού όσο και το πεντάλ συμπλέκτη χρησιμοποιούν, επίσης, αισθητήρες χωρίς επαφή, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία τους.
  • Αρθρωτός σχεδιασμός - Κάθε πεντάλ μπορεί να μετακινηθεί οριζόντια για να δημιουργήσει την τέλεια απόσταση για κάθε οδηγό ενώ οι αφαιρούμενες μονάδες πεντάλ κάνουν την προσαρμογή παιχνιδάκι.

Η τιμονιέρα Logitech G PRO Racing διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία που είναι συμβατή με PC, Κονσόλες PlayStation®5 και PlayStation®4 και μία συμβατή με PC, Xbox Series X|S® και Xbox One®.

Τα πεντάλ Logitech G PRO Racing είναι συμβατά με υπολογιστές με Windows® 10/11 μέσω θύρας USB και, αν είναι συνδεδεμένα στη τιμονιέρα PRO Racing, με: κονσόλες Xbox Series X|S®, Xbox One®, PlayStation®5 ή PlayStation®4.

Η τιμονιέρα και τα πεντάλ Logitech G PRO παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση για το λανσάρισμα του Logi Play της Logitech, μια εκδήλωση ορόσημο για την προώθηση της κουλτούρας του gaming και του streaming.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

H τιμονιέρα και τα πεντάλ Logitech G PRO αναμένεται να είναι διαθέσιμα στο LogitechG.com και σε καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2022 με προτεινόμενη τιμή λιανικής €1.129 (η Τιμονιέρα) και €399 (τα Πεντάλ).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Netflix: Ανοίγει την δημιουργία gamertag για κάθε χρήστη

28 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Μαζικές οι κινήσεις της Netflix για την ενίσχυση των Netflix Games. Πρόσφατα είδαμε την προσθήκη του Oxenfree της Night School Studio και την ίδρυση ολοκαίνουργιου gaming studio από την εταιρεία, ενώ τώρα ...

E3 2023: Επιστροφή για την gaming έκθεση στις 13-16 Ιουνίου 2023

27 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η φετινή ακύρωση της E3 2022 έγινε με σκοπό να διερευνηθούν νέοι τρόποι για την εξέλιξη της δημοφιλέστατης έκθεσης gaming και φαίνεται ότι οι Entertainment Software Association (ESA) και ReedPop κατάφεραν να ...

Netflix: Ίδρυσε το δικό της ολοκαίνουργιο gaming studio με έδρα την Φινλανδία

26 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Όπως είδαμε και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Netflix δεν πτοείται από την κακή πορεία των Netflix Games και ούτως ή άλλως, είχε δηλώσει εξαρχής πως στόχος της είναι να προχωρήσει στην ανάπτυξη δικών της ...

Silent Hill: The Short Message, βαθμονομήθηκε στην Νότια Κορέα το νέο game!

26 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Ένα νέο παιχνίδι Silent Hill αποτελεί τον διακαή πόθο μεγάλης μερίδας των gamers σε όλο τον κόσμο και φαίνεται ότι σύντομα θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την Konami. Η ένδειξη έρχεται από τη Νότια Κορέα, ...

Μετά το Return to Monkey Island, παίρνει σειρά το...Maniac Mansion;

25 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Παρά τις έντονες δράσεις για την αλλαγή στα γραφικά του Return to Monkey Island, το παιχνίδι λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από τους gamers σε όλο τον κόσμο μέσα σε αυτές τις πρώτες ημέρες από την κυκλοφορία ...

NieR: Automata Version 1.1a, έρχεται τον Ιανούαριο η anime σειρά

25 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της περασμένης δεκαετίας, το NieR: Automata της PlatinumGames, ετοιμάζεται να περάσει στον κόσμο των anime, καθώς η εταιρεία παρουσίασε στο φεστιβάλ AniPlex Online teasers ...

Oxenfree: Το βραβευμένο indie game έρχεται στα Netflix Games

24 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Εκτός από πληθώρα ειδήσεων για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, η εκδήλωση TUDUM έφερε και προσθήκες στα mobile games που προσφέρει δωρεάν η Netflix μέσα από την πλατφόρμα της για τους συνδρομητές της. Η ...

ARK: Survival Evolved και Gloomhaven διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

22 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα games συνεχίζεται η διανομή δωρεάν παιχνιδιών στο Epic Games Store, καθώς το κατάστημα προσφέρει από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 τα ARK: Survival Evolved και...

Suikoden I & II HD Remaster: Ανακοινώθηκε για το 2023 η επιστροφή των θρυλικών JRPGs

22 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η Konami αποφάσισε να αναβιώσει δύο από τα πιο κλασικά RPGs της δεκαετίας του ’90 για το PlayStation, τα Suikoden I και Suikoden II, ανακοινώνοντας επίσημα τις HD Remaster εκδόσεις τους που θα κυκλοφορήσουν ...

Street Fighter 6: Νέο trailer αποκαλύπτει όλο το ρόστερ

22 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η Capcom δημοσίευσε ακόμη ένα trailer για το Street Fighter 6 θέλοντας να αποκαλύψει ακόμη περισσότερους χαρακτήρες που θα δούμε στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς fighting, ακολουθώντας μια εντελώς ...

Loader
techgear_icon