Επεξεργασία και των DMs στο Instagram!

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram ανακοίνωσε ότι επεκτείνει από σήμερα τη δυνατότητα των χρηστών να επεξεργάζονται τα προσωπικά τους μηνύματα (DMs) έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή τους. Η εταιρεία γνωστοποίησε, επίσης, ότι σύντομα οι χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να καρφιτσώνουν έως και τρία μηνύματα στην κορυφή του inbox.

Η δυνατότητα επεξεργασίας των DM σας επιτρέπει να διορθώσετε ένα τυπογραφικό λάθος ή να αλλάξετε τα πάντα, αν το μήνυμά σας δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Για να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, πρέπει να το πατήσετε παρατεταμένα και στη συνέχεια να επιλέξετε "επεξεργασία" από το αναδυόμενο μενού. Μόλις επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, η μοβ φούσκα κειμένου θα έχει πάνω της την ετικέτα "Επεξεργασία" για να ενημερώσει το άλλο άτομο ότι το μήνυμα έχει τροποποιηθεί. Η λειτουργία είναι παρόμοια με τη λειτουργία επεξεργασίας της Apple για το iMessage, η οποία λανσαρίστηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή να καρφιτσώνετε μια συνομιλία στην κορυφή των εισερχομένων σας, θα μπορείτε να το κάνετε σαρώνοντας προς τα αριστερά ή πατώντας παρατεταμένα στη συνομιλία και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την "καρφίτσα". Θα μπορείτε. φυσικά, να ξεκαρφιτσώσετε ένα θέμα ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη πρόσβαση στις συνομιλίες που επισκέπτεστε συχνά, αλλά θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας να επιστρέψετε σε μια συγκεκριμένη συνομιλία αργότερα.

Το Instagram άρχισε επίσης πρόσφατα να επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να απενεργοποιούν τις αποδείξεις ανάγνωσης, για όλες τις συνομιλίες τους ή για συγκεκριμένες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης για όλες τις συνομιλίες, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, πατώντας " Messages and story replies" και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο κουμπί "Show read receipts". Η εταιρεία άρχισε να δοκιμάζει για πρώτη φορά τη λειτουργία αυτή τον Νοέμβριο.

Η Meta μοιράστηκε ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους stickers στα DMs για εύκολη πρόσβαση, πατώντας παρατεταμένα το sticker που επιθυμούν να αποθηκεύσουν. Αφού αποθηκεύσετε ένα sticker, μπορείτε να το βρείτε στην κορυφή την επόμενη φορά που θα πάτε στα stickers.

[Meta]

Loading