Επίσημα τα POCO X6 Pro, POCO X6 και POCO M6 Pro

Η POCO, η αγαπημένη εταιρεία της νέας γενιάς φανατικών της τεχνολογίας, δίνει την εκκίνηση για ένα υπέροχο 2024, λανσάροντας δυο ανανεωμένες συσκευές στη σειρά Χ, καθώς και το νέο smartphone της σειράς Μ για καλύτερο gaming, streaming, και χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Κάθε μια από τις αναβαθμίσεις αυτές αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή που ανεβάζει τον πήχη στη mid-range κατηγορία smartphone, προσφέροντας τεχνολογίες επιπέδου ναυαρχίδας, σε συνδυασμό με υπέροχη αισθητική και προσιτές τιμές. 

Τα αναβαθμισμένα POCO X6 Pro και POCO X6 της αγαπημένης σειράς Χ έρχονται με νέους επεξεργαστές και τεχνολογίες. Διαθέτουν νέα, ενισχυμένη οθόνη για καθηλωτικά γραφικά και ένα σύστημα τριπλής κάμερας για τη δημιουργία περιεχομένου επαγγελματικού επιπέδου. Ταυτόχρονα, το εκπληκτικό POCO M6 Pro προσφέρει χαρακτηριστικά και εμπειρία χρήσης flagship smartphone, ειδικά για τους λάτρεις των social media, χάρη στην premium οθόνη, τον τεράστιο αποθηκευτικό χώρο και το turbo charging, σε ασυναγώνιστη τιμή. 

«Μετά από ένα εξαιρετικό 2023 όπου η POCO γιόρτασε 5 χρόνια λειτουργίας και είχε τη χαρά να φιλοξενήσει λάτρεις και συνεργάτες της εταιρείας στο πρώτο POCO Carnival, στην Ταϊλάνδη, είμαστε εδώ για να ταρακουνήσουμε και πάλι την αγορά smartphone. Παρέχοντας στους χρήστες μας όλα όσα χρειάζονται και τίποτα περιττό, μέσα από τα προϊόντα μας οι POCO fans μπορούν να απολαύσουν μια premium εμπειρία σε gaming, κατανάλωση περιεχομένου και δημιουργία περιεχομένου για τα αγαπημένα τους social media» δήλωσε ο Angus Ng, Head of Product Marketing στη POCO Global. «Αυτές είναι οι λειτουργίες επιπέδου ναυαρχίδας που οι χρήστες μας ζήτησαν ώστε να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία μέσα στo 2024 και πέρα». 

POCO X6 Pro: Επιδόσεις και εμπειρία ναυαρχίδας χωρίς συμβιβασμούς

Το νέο POCO X6 Pro είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες χωρίς περικοπές στην απόδοση, χάρη στον επεξεργαστή, τη μνήμη, τη μπαταρία και τον αποθηκευτικό χώρο επιπέδου ναυαρχίδας, ώστε η νέα γενιά gamers να απολαμβάνει ταχύτερο loading, αδιάκοπη χρήση και άμεση ανταπόκριση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

To POCO X6 Pro προσφέρει την πιο ισχυρή απόδοση gaming που είχε ποτέ συσκευή της σειράς X. Κυκλοφορεί με το νέο επεξεργαστή Dimensity 8300-Ultra που σημείωσε νέο ρεκόρ για συσκευή POCO στο AnTuTu με βαθμό 1,464,228 [1]. Ο premium αυτός επεξεργαστής προσφέρει ταχύτερη και σταθερότερη απόδοση με πιο αποδοτική κατανάλωση ενέργειας για μια καθηλωτική και αδιάκοπη εμπειρία gaming. 

«Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τον MediaTek Dimensity 8300-Ultra στο POCO X6 Pro, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια premium εμπειρία αλλά και νέες λειτουργίες όπως Generative AI και μνήμη επιπέδου ναυαρχίδας» εξηγεί ο Dr. Yenchi Lee, Deputy General Manager της MediaTek’s Wireless Communications Business Unit. «Μέσα από τη στενή συνεργασία μας με την POCO, βελτιστοποιήσαμε τον επεξεργαστή μας προκειμένου να προσφέρει μια προσαρμοστική εμπειρία gaming, γρήγορη σύνδεση και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας ώστε να «ξεκλειδώσει» όλες τις δυνατότητες του για μια premium εμπειρία smartphone για τη νέα γενιά» 

Σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες το POCO X6 Pro προσφέρει μέχρι 12GB μνήμη και 512GB αποθηκευτικό χώρο για άνετη χρήση και σοβαρό multitasking, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα και γρήγορα να τραβούν φωτογραφίες, να μοντάρουν βίντεο και να τα μοιράζονται στα αγαπημένα τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς πρόβλημα. Η συσκευή διαθέτει επίσης το ανανεωμένο WildBoost Optimization 2.0 για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. 

Αμφότερες συσκευές της σειράς POCO X6 διαθέτουν μια εντυπωσιακή CrystalRes Flow AMOLED οθόνη στις 6.67 ίντσες, για ολοζώντανα χρώματα, υπέροχη απόδοση εικόνας και gaming χωρίς διακοπές, ακόμα και σε συνθήκες ηλιοφάνειας. Με ultra-slim bezels, η αναλογία σώματος-οθόνης του POCO X6 Pro φτάνει στο 94%, για μια τέλεια full screen εμπειρία με κομψή, μοντέρνα αισθητική. 

Οι ψηφιακοί πολίτες του σήμερα χρειάζονται οπωσδήποτε μια φωτογραφική εμπειρία επαγγελματικού επιπέδου. Για αυτό η συσκευή κυκλοφορεί με τριπλό σύστημα καμερών στα 64ΜΡ και νέες λειτουργίες όπως OIS (optical image stabilization) για λήψη τέλειων φωτογραφιών ακόμα και εν κινήσει [2]. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργίες Motion capture και Motion tracking μέσα από τις οποίες γίνεται αυτόματη εστίαση στο πρόσωπο, ζώο, ή αντικείμενο στα οποία επικεντρώνεται το βίντεο [3]. Έτσι οι vloggers θα μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχο υλικό, όπως skateboarding run, dance battles ή σκηνές από τη φύση. 

POCO X6: Νέα επίπεδα ισχύος και επιδόσεων που αλλάζουν τα πάντα στη midrange κατηγορία

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία στη midrange κατηγορία, το POCO X6 φέρνει την ισχύ και τις επιδόσεις που αναζητούν οι νέοι λάτρεις της τεχνολογίας για να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Η νέα συσκευή ξεχωρίζει χάρη στον επεξεργαστή νέας γενιάς Snapdragon 7s Gen 2 Mobile Platform, την ενισχυμένη μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο, αλλά και τη μεγάλη μπαταρία. Οι POCO fans μπορούν να απολαύσουν αδιάκοπη και ταχύτατη εμπειρία χρήσης είτε τραβούν φωτογραφίες είτε απολαμβάνουν βίντεο μεγάλης ανάλυσης ή παίζουν παιχνίδια για πολλές ώρες. 

O Deepu John, Senior Director Product Management της Qualcomm Technologies Inc. δήλωσε: «Το νέο POCO κυκλοφορεί με τον επεξεργαστή Snapdragon 7s Gen 2 με τεχνολογία 4nm για ταχύτατη και σταθερή επίδοση και αποδοτικότατη κατανάλωση. Αυτό το καθιστά μια υπέροχη συσκευή που σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, ωθείται από δυνατές επιδόσεις και τις λειτουργίες Snapdragon Elite Gaming για μια τέλεια εμπειρία gaming. O Snapdragon 7s Gen 2 διαθέτει επίσης δυνατότητες ΑΙ όπως μείωση «θορύβου» στις φωτογραφίες, αναγνώριση προσώπου, μείωση της ηχούς μέσω ΑΙ που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Qualcomm AI Engine για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης [4]». 

Το POCO X6 διαθέτει επίσης ανανεωμένη οθόνη και κάμερα. Όπως και το POCO X6 Pro, το POCO X6 μαγεύει τους χρήστες που αναζητούν μεγάλη αναλογία οθόνης-σώματος αλλά και τους content creators που ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης στα social media τους. Πιο συγκεκριμένα, η νέα κάμερα της συσκευής στα 64ΜΡ διαθέτει σύστημα OIS, ενώ ο ultra-wide φακός στα 8ΜΡ και η micro camera στα 2ΜΡ, προσφέρουν επιπλέον επιλογές σε κάθε φωτογράφο ώστε να εξερευνήσει νέες μεθόδους και τεχνικές. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από όλα τα διαθέσιμα filters και frames που προσφέρει η συσκευή, όπως το νέο retro filter και το scenery filter, που δίνει μια διαφορετική, διαχρονική αισθητική στις λήψεις. 

Παρά το γεγονός ότι ζυγίζει μόλις 181 γραμμάρια [5], η συσκευή διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία στα 5100mAh (typ) με δυνατότητα turbo charging στα 67W. Χάρη σε αυτή, η συσκευή φορτίζει πλήρως σε 44 λεπτά ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική, βίντεο και παιχνίδια χωρίς να περιμένουν πολλή ώρα [6].

POCO M6 Pro: ατελείωτο παιχνίδι και μια premium εμπειρία ψυχαγωγίας σε midrange τιμή 

Tο POCO M6 Pro κυκλοφορεί με δυνατότητες και επιδόσεις που σχεδόν ποτέ δε συναντάμε σε τέτοιες τιμές στη κατηγορία των midrange smartphones – ειδικά όταν συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή οθόνη μέσα από την οποία οι χρήστες της συσκευής μπορούν να απολαύσουν ατελείωτη δράση και ψυχαγωγία. 

Για πρώτη φορά στη σειρά Μ, η συσκευή διαθέτει μια οθόνη Flow AMOLED στα 120Hz με εξαιρετικά λεπτά bezels για μοναδική full screen, άριστης ποιότητας θέαση [7]. Οι χρήστες της συσκευής μπορούν να απολαύσουν καλύτερο scrolling, πιο ζωντανές κινήσεις και μια έντονη εμπειρία gaming και video. Η συσκευή διαθέτει επίσης 16x super-resolution touch – μια ακριβέστατη οθόνη αφής για πιο ομαλές και σταθερές λειτουργίες για gaming σε άλλα επίπεδα [8].

H νέα συσκευή της POCO με λειτουργίες ναυαρχίδας είναι τέλεια και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χάρη στο ανανεωμένο τριπλό σύστημα καμερών στα 64ΜΡ με OIS και EIS (optical και electronic image stabilization), που βοηθούν τους χρήστες να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο [9]. Το OIS που μειώνει τη θολούρα και το κούνημα για λήψεις επαγγελματικού επιπέδου, σπανίζει σε συσκευές της midrange κατηγορίας. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία όμως, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες ακόμα και βιαστικά, όπως όταν θα έχουν μόλις μια ευκαιρία να προλάβουν τη μαγική στιγμή σε έναν αγώνα μπάσκετ ή κάπου αλλού. Τι θα γίνει όμως αν ο χρήστης βρίσκεται πίσω στις κερκίδες; Κανένα πρόβλημα γιατί υπάρχει η λειτουργία 2X zoom για λεπτομερείς φωτογραφίες από απόσταση. 

Το POCO M6 Pro σχεδιάστηκε ειδικά για τη νέα γενιά. Είναι η πρώτη συσκευή που κυκλοφορεί με τον επεξεργαστή Helio G99-Ultra – ένα από τα πιο ισχυρά τσιπ στην αγορά, σε αυτή τη κατηγορία, ειδικά σχεδιασμένο για ψυχαγωγία, δυνατές επιδόσεις και αδιάκοπη εμπειρία θέασης. Πέραν όμως του ισχυρού επεξεργαστή το POCO M6 Pro κυκλοφορεί με 12GB RAM και 512GB ROM, ενώ χάρη στη λειτουργία turbo charging στα 67W, η συσκευή είναι πάντα στη διάθεση του χρήστη. 

Όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Ιανουαρίου 2024, από τα κανάλια της FoQus, επίσημου διανομέα της POCO στην Ελλάδα και την Κύπρο.

[1] Τα στοιχεία προέρχονται από τα εργαστήρια της POCO. Τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν. 

[2] To OIS μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε λειτουργίες και χρήσεις που το υποστηρίζουν.

[3] Το Motion Capture και το Motion Tracking πρέπει να ενεργοποιηθούν από τις Ρυθμίσεις.

[4] Qualcomm, Snapdragon και Snapdragon Elite Gaming αποτελούν trademarks ή registered trademarks της Qualcomm Incorporated. Snapdragon και Qualcomm προιόντα είναι προιόντα της Qualcomm Technologies, Inc. και των θυγατρικών της. 

[5] Το ζύγισμα πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της POCO. Τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν

[6] Σύμφωνα με τα δεδομένα των εργαστηριακών μελετών της POCO, τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν 

[7] Ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να ρυθμιστεί έως και 120Hz για τις εφαρμογές που το υποστηρίζουν. 

[8] Η ανάλυση16x είναι διαθέσιμη μέσω OTA (over-the-air). Τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν.

[9] To OIS και EIS μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε λειτουργίες και χρήσεις που τα υποστηρίζουν

[10] Η διαθέσιμη μνήμη RAM είναι λιγότερη της συνολικής μνήμης, καθώς χρησιμοποιείται χώρος για το λογισμικού και τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές.

Loading