Επίσημο: Apple Event στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 για τα iPhone 14 και Apple Watch Series 8

Οι πληροφορίες του Mark Gurman αποδείχτηκαν αληθινές, καθώς πριν από λίγη ώρα η Apple απέστειλε προσκλήσεις για το Apple Event που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2022. Σε αυτό αναμένεται ότι θα γίνει η παρουσίαση της σειράς iPhone 14 και της σειράς Apple Watch Series 8, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι η πρώτη εκδήλωση της εταιρείας με φυσική παρουσία κοινού μετά από το 2019.

Η πρόσκληση της Apple έρχεται με το μήνυμα "Far Out" και το logo της να σχηματίζεται από αστέρια, κάτι που μπορεί να αποτελεί ένδειξη για τις νέες φωτογραφικές δυνατότητες στη σειρά iPhone 14.

Τα iPhone 14 (6.1’’) και iPhone 14 Max (6.7’’) φημολογείται ότι θα διαθέτουν επεξεργαστή A15, ταχύτερο 5G modem, κεραία WiFi 6E, αναβαθμισμένη ultrawide κάμερα, νέες αποχρώσεις και σχεδόν τον ίδιο σχεδιασμό με τα αντίστοιχα μοντέλα της σειράς iPhone 13. Από την άλλη, τα iPhone 14 Max (6.1’’) και iPhone 14 Pro Max (6.7’’) λέγεται ότι θα έρθουν με διαφορετικό notch (οβάλ + οπή), επεξεργαστή A16, νέο αισθητήρα κάμερας 48MP και γενικότερα σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της Φωτογραφίας.

Για τα Apple Watch Series 8 περιμένουμε μεγαλύτερη αυτονομία, νέο low power mode, αισθητήρα μέτρησης θερμοκρασίας σώματος και νέο S8 chipset, ενώ δεν αποκλείεται η παρουσίαση ενός high-end μοντέλου με μεγαλύτερη οθόνη και ανθεκτικότερη κατασκευή που θα απευθύνεται κυρίως σε αθλητές.

Loading