Αναφορά: Apple Event στις 7 Σεπτεμβρίου, iPhone 14 στην αγορά στις 16 Σεπτεμβρίου

Σε μεγάλη ρέντα ο Mark Gurman του δικτύου Bloomberg τον τελευταίο καιρό, ειδικά σε ό,τι αφορά τις ειδήσεις που αφορούν την Apple. Τα τελευταία χτυπήματα του έχουν να κάνουν με το επερχόμενο Apple Event του Σεπτεμβρίου και την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone 14 και Apple Watch Series 8.

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple έχει ενημερώσει ορισμένους εργαζόμενους στα εμπορικά καταστήματα της να προετοιμάζονται για το λανσάρισμα των iPhone 14 και Apple Watch 8 την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, με το Apple Event να αναμένεται ότι θα προβληθεί online την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Apple συνηθίζει να αποστέλλει τις προσκλήσεις για τα Apple Event μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή τους, οπότε, το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συμβεί την μεθεπόμενη εβδομάδα. Επίσης, πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για την παρουσίαση που θα προβληθεί online.

Στο Apple Event του Σεπτεμβρίου το βάρος θα πέσει στα iPhone 14 (6.1’’), iPhone 14 Max (6.7’’), iPhone 14 Pro (6.1’’) και iPhone 14 Pro Max (6.7’’), άρα δεν θα δούμε iPhone mini (5.4’’) λόγω των μικρών πωλήσεων τα τελευταία δύο χρόνια για το συγκεκριμένο μοντέλο. Σε ό,τι αφορά τα Apple Watch Series 8, αναμένουμε δύο μοντέλα και ειδικά το Pro λέγεται ότι θα διαθέτει μεγαλύτερο σώμα, νέο σχεδιασμό και πιο ανθεκτική κατασκευή. Δεν αποκλείεται και η παρουσίαση ενός νέου Apple Watch SE με πιο προσιτή τιμή.

Εξάλλου, είναι αρκετά πιθανό ότι θα έχουμε και φέτος νέο Apple Event τον Οκτώβριο για τα αποκαλυπτήρια ενός νέου προσιτού iPad, αναβαθμισμένων μοντέλων iPad Pro, νέων Mac Pro με επεξεργαστές Apple Silicon κλπ.

[via]

Loading