Επίσημο: Οι συσκευές με EMUI 11 θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε HarmonyOS

Με την αποκάλυψη το HarmonyOS 2.0 στην έναρξη του συνεδρίου HDC 2020, η Huawei επιβεβαίωσε ότι θα δούμε smartphones με το δικό της λειτουργικό σύστημα μέσα στο 2021, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι όλα τα smartphones της θα χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα.

Η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη, όμως, ήταν η δήλωση εκπροσώπου της εταιρείας στην ιστοσελίδα AndroidAuthority σχετικά με τη δυνατότητα δοκιμής του HarmonyOS. Συγκεκριμένα, τόνισε πως οι συσκευές με περιβάλλον χρήσης EMUI 11 (σ.σ. αποκαλύφθηκε επίσης στο HDC 2020) θα έχουν τη δυνατότητα απευθείας αναβάθμισης στο HarmonyOS μελλοντικά.

Παρά το γεγονός ότι δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευές που θα μπορούν όντως να αναβαθμιστούν στο HarmonyOS, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα δοθεί αυτή η δυνατότητα στις σειρές Huawei P40 και Huawei Mate 30, μιας και θα λάβουν το EMUI 11.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το HarmonyOS, αλλά και γενικότερα για τις προθέσεις της εταιρείας τόσο για τις νέες συσκευές, όσο και για τα προηγούμενα μοντέλα.

[via]

Loading