LG

ERTFLIX: Διαθέσιμο σε τηλεοράσεις LG με webOS

Η LG Electronics (LG) προσφέρει για ακόμη μια φορά πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο στους θεατές, με την προσθήκη του ERTFLIX, την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ. Πλέον, οι LG τηλεοράσεις που έχουν κυκλοφορήσει από το 2014 και μετά, σε πλατφόρμα webOS, είναι συμβατές με την εφαρμογή του ERTFLIX, ώστε όλοι οι χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, σειρών, αθλητικών, εκπομπών και παιδικών προγραμμάτων.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα και απλά να κατεβάσουν την εφαρμογή έπειτα από αναζήτηση στο «LG Content Store», πατώντας το home button στο τηλεχειριστήριο, αρκεί η τηλεόραση να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, στην μπάρα αναζήτησης εφαρμογών, θα χρειαστεί να πληκτρολογήσουν ERTFLIX, επιλέγοντας την «Εγκατάσταση». Στη συνέχεια, μπορούν να την προσθέσουν στις αγαπημένες τους εφαρμογές για εύκολη πρόσβαση. Έτσι, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν όλες τις αγαπημένες τους ταινίες και προγράμματα απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX της ΕΡΤ προσελκύει καθημερινά όλο και περισσότερους νέους τηλεθεατές, ενώ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το περιεχόμενο μέσω smart tv, smartphone, στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ, εντελώς δωρεάν. Οι LG τηλεοράσεις αποτελούν την ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ποικιλία περιεχομένου, με εύκολη και γρήγορη περιήγηση, με την ενσωμάτωση του ERTFLIX να κάνει την εμπειρία θέασης ακόμη πιο συναρπαστική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ERTFLIX, επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα: www.ertflix.gr

Loading