Εξαιρετικές προσφορές σε Windows 10 για τη Γιορτή της Μητέρας

Αφήσαμε το Πάσχα πίσω μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας και τις ευκαιρίες για αναβάθμιση των παλιών υπολογιστών μας στις πιο σύγχρονες εκδόσεις του λογισμικού της Microsoft. Με αφορμή την επικείμενη Γιορτή της Μητέρας (9 Μαΐου 2021), το κατάστημα Keysworlds δίνει για μια ακόμη φορά τη λύση με εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις σε κλειδιά για Windows 10 και Office 2016/2019.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται εν έτει 2021, ακόμα και σήμερα σχεδόν ένας στους πέντε Έλληνες εξακολουθεί να χρησιμοποιεί υπολογιστή με την έκδοση Windows 7, για την οποία έχει σταματήσει η επίσημη υποστήριξη από τη Microsoft. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι σε κυβερνοεπιθέσεις και είναι πραγματικά κρίμα από τη στιγμή που μπορούν να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους εύκολα και γρήγορα χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

keysoff-mothers.jpg

Χωρίς τη χρήση κουπονιού, μπορείς να αποκτήσεις Windows 10 Home ή Pro στις παρακάτω εξαιρετικές τιμές:

Για όσους θέλουν πακέτο το Windows 10 με τη σουίτα Office, τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι SKW57 στο ταμείο για να λάβουν έκπτωση 57% και να αγοράσουν τα παρακάτω στις εξής τιμές:

Σε άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές, με το κουπόνι SKW50 κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα:

Σχετικά με το Keysworlds

Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading