Facebook: Χρησιμοποιεί το Instagram για να διαφημίσει...το Facebook

Όταν η Facebook έπαιρνε την απόφαση να εξαγοράσει το Instagram πληρώνοντας $1 δισ. το 2012, πιθανότατα δεν θα περίμενε πως θα έφτανε ο καιρός που θα στρεφόταν στο “παιδί” για να στηρίξει το κοινωνικό δίκτυο της.

Έχει παρατηρηθεί εδώ και αρκετούς μήνες ότι μπορεί το Facebook να συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της εποχής μας. Η εταιρεία αναζητά τρόπους για να επαναφέρει τους χρήστες στη βάση τους, κατά καιρούς δανειζόμενη λειτουργίες του Instagram (βλ. Stories), ενώ τελευταία άρχισε να εμφανίζει banner μέσα στο Instagram που ενημερώνει τους χρήστες πως υπάρχουν κάποιες αποκλειστικές λειτουργίες μόνο στο Facebook.

Εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε ότι,

Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να υπενθυμίσουμε στους χρήστες του Instagram που έχουν συνδεδεμένους τους λογαριασμούς τους με το Facebook, ότι υπάρχουν αποκλειστικές λειτουργίες στο κοινωνικό δίκτυο όπως η αναζήτηση εργασίας, το Facebook Dating, η δυνατότητα αγοραπωλησιών και φυσικά η εμφάνιση ειδήσεων.

Διαβάζοντας μέσα από τις γραμμές, η εταιρεία άρχισε να χρησιμοποιεί το Instagram μήπως και αναστήσει το Facebook…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading