Έρχεται το νέο News Feed στο Facebook

Facebook

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσουμε να βλέπουμε, επιτέλους, το ανανεωμένο News Feed στο Facebook αν και με λίγο διαφορετικό σχεδιασμό από αυτό που είχε παρουσιάσει αρχικά ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του.

Μερικοί από εσάς είχατε ήδη πάρει μια γεύση από εκείνο το concept καθώς η Facebook δοκίμαζε τον σχεδιασμό σε έναν πολύ μικρό αριθμό χρηστών τους τελευταίους μήνες. Από ότι φαίνεται το feedback ήταν κυρίως αρνητικό και έτσι μερικές από τις αλλαγές ακυρώθηκαν και σχεδιάστηκαν ξανά από την αρχή.

Τώρα, θα παρατηρήσετε ότι το περιβάλλον μοιάζει αρκετά με αυτό της mobile έκδοσης: Νέα εικονίδια και σχήματα, μεγαλύτερες εικόνες και νέες γραμματοσειρές δημιουργούν μια πιο καθαρή και εύχρηστη εικόνα που θα ικανοποιήσει αναμφίβολα την πλειοψηφία των χρηστών. Σταθερό παραμένει, επίσης, το Graph Search, η έξυπνη μηχανή αναζήτησης που βλέπετε στην κορυφή της σελίδας στο Facebook.com εάν έχετε την αγγλική γλώσσα (θα γίνει στάνταρ σε όλους πολύ σύντομα).

Πότε, λοιπόν, θα δούμε το νέο News Feed;

Από σήμερα ο νέος σχεδιασμός διατίθεται σε ορισμένους χρήστες και σταδιακά μέσα στις επόμενες βδομάδες θα διατεθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Ας ελπίσουμε, βέβαια, να μην υπάρξουν εκπλήξεις αυτή τη φορά.

Loading