Fall Guys: Έρχεται στο Nintendo Switch το καλοκαίρι

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά multiplayer games των τελευταίων ετών θα έρθει επιτέλους και στο Nintendo Switch από το καλοκαίρι. Ο λόγος για το Fall Guys, το ανταγωνιστικό battle Royale που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Αύγουστο για Windows PC και PS4, καταφέρνοντας να πουλήσει περισσότερα από 11 εκατ. αντίτυπα μέχρι το Δεκέμβριο.

Το Fall Guys ξεχώρισε για το απλοϊκότατο gameplay με τις ευφάνταστες πίστες που ανανεώνονται τακτικά από τη Mediatonic. Οι gamers διαχειρίζονται ένα από αυτά χαζοβιόλικα πλάσματα για να φτάσουν στο τέρμα της κάθε πίστας ξεπερνώντας τους αντιπάλους τους. Μετά το τέλος κάθε πίστας μειώνονται διαρκώς οι συμμετέχοντες έως ότου φτάσουμε στην τελική πίστα του εκάστοτε session για να βγει ένας νικητής.

Θα περίμενε κανείς ότι η τεράστια επιτυχία που σημείωσε θα έφερνε άμεσα το Fall Guys και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, ωστόσο, για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο σε Windows PC και PS4 (ήταν δωρεάν game για τους συνδρομητές του PS Plus). Έρχεται η σειρά του Nintendo Switch και περιμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτούν οι φήμες για ένταξη του και στο Xbox Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading