Fallout 76: Ξεπέρασε τους 20 εκατ. gamers και έρχονται νέα παιχνίδια στη σειρά

Το Fallout 76, η online multiplayer έκδοση της δημοφιλούς post-apocalyptic σειράς RPG από την Bethesda Game Studios, κυκλοφόρησε το 2018 και έτυχε μέτριας υποδοχής από κριτικούς και απλούς gamers. Έκτοτε, η Bethesda έχει προβεί σε αρκετές ενημερώσεις περιεχομένου και διορθώσεις σφαλμάτων για το παιχνίδι, καταφέρνοντας να φτάσει στους 17 εκατομμύρια gamers τον περασμένο Δεκέμβριο.

Παρόλα αυτά, η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η τηλεοπτική μεταφορά των παιχνιδιών στην υπηρεσία Amazon Prime Video έδωσε περαιτέρω ώθηση στα παλαιότερα παιχνίδια, ενώ το Fallout 76 έχει ξεπεράσει πλέον τους 20 εκατομμύρια gamers! Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ιστοσελίδα Variety πήρε συνέντευξη από τον Todd Howard, διευθυντή και εκτελεστικό παραγωγό της Bethesda Game Studios. Συζήτησε για το πώς η τηλεοπτική σειρά επηρέασε τις πωλήσεις του Fallout 76, αλλά και όλων των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς.

«Ανάλογα με το παιχνίδι “Fallout”, έχουμε μια αύξηση 4-6 φορές στους καθημερινούς παίκτες, κάτι που ξεπερνά οτιδήποτε έχω δει ποτέ στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με αυτό», δήλωσε ο Howard. «Το να έχεις ένα γεγονός που φέρνει τόσο πολύ κόσμο στα υπάρχοντα παιχνίδια σου  και που δεν τα έχουν ξαναπαίξει, είναι κάτι πολύ σημαντικό»

Η νέα επιτυχία των παιχνιδιών Fallout εγείρει το ερώτημα αν η Bethesda έχει σχέδια για κάτι καινούργιο στη σειρά. Στη συνέντευξη, ο Howard δήλωσε ότι «έχουμε σχέδια για μελλοντικά παιχνίδια Fallout», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Loading