Fallout 76: Στις 7 Ιουλίου το μεγάλο update και επιστροφή του The Pitt το 2022

Δεν έλειψαν οι ειδήσεις για το Fallout 76 στην E3 2021, καθώς η Bethesda προχώρησε σε αποκαλύψεις για το επερχόμενο μεγάλο update Steel Reign που θα ολοκληρώσει την ιστορία της Brotherhood Of Steel, αλλά και για το Expeditions: The Pitt, το DLC που θα κυκλοφορήσει σε κάποια φάση μέσα στο 2022.

Στο The Pitt οι gamers θα βγουν για πρώτη φορά πέρα από τα όρια της Appalachia για να μεταφερθούν στα ακτινοβολημένα ερείπια του Pittsburgh (πλέον γνωστό ως The Pitt) που είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά στο Fallout 3. Στην ισοπεδωμένη πόλη της Pennsylvania κυριαρχούν πλέον τερατόμορφοι μεταλλαγμένοι και άλλες απειλές, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες (και κίνδυνοι) που περιμένουν τους gamers να τις ανακαλύψουν.

Σε ό,τι αφορά το Steel Reign, οι gamers θα επιστρέψουν στο Fort Atlas για να διαπιστώσουν ότι οι ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ του Paladin Rahmani και του Knight Shin έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Στο Steel Dawn quest line, η Appalachian Brotherhood είχε βγει νικήτρια από το Fort Atlas, αλλά όχι εντελώς αλώβητη, και τώρα θα κληθούν να πάρουν την τύχη της Brotherhood στα χέρια τους.

Το Fallout 76: Steel Reign θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Ιουλίου 2021 σε Windows PC, PS4 και Xbox One.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading