Fallout: Επιτέλους το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για τη σειρά!

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα ένα πλήρες trailer για τη live-action τηλεοπτική σειρά Fallout που θα προβληθεί σύντομα στην υπηρεσία Prime Video. Είναι η πιο εμπεριστατωμένη ματιά μας στη σειρά και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η δημιουργική ομάδα έχει συλλάβει το ξεχωριστό μείγμα αμετροέπειας και βίας που βοήθησε τη σειρά παιχνιδιών της Bethesda να γίνει τόσο επιτυχημένη.

Το βίντεο επικεντρώνεται στη Lucy (Ella Purnell), μια νεαρή γυναίκα που βγαίνει από ένα καταφύγιο ραδιενέργειας σε αυτό που ήταν το Λος Άντζελες, 200 χρόνια μετά από μια πυρηνική αποκάλυψη. Η Lucy ανακαλύπτει γρήγορα ότι η ζωή στην επιφάνεια δεν είναι τόσο άνετη όσο η διαμονή σε ένα πολυτελές καταφύγιο. "Σχεδόν κάθε άτομο που συνάντησα εδώ πάνω προσπάθησε να με σκοτώσει", λέει, δευτερόλεπτα πριν δούμε ένα ρομπότ να προσπαθεί να συλλέξει τα όργανα της.

Το trailer συναρπάζει και λόγω της απόκοσμης γοητείας του Walton Goggins ως τύπου που διαφημίζει τη ζωή σε ένα καταφύγιο ραδιενέργειας. Ο χαρακτήρας του επιβιώνει με κάποιο τρόπο από την αποκάλυψη και εξακολουθεί να υπάρχει δύο αιώνες αργότερα, διαμορφώνοντας μια ζωή ως μεταλλαγμένος κυνηγός επικηρυγμένων που ονομάζεται The Ghoul. Το trailer έχει ένα σωρό άλλες αναφορές στα παιχνίδια για τους φανατικούς οπαδούς του Fallout!

Η Amazon βρήκε επίσης την ευκαιρία να αποκαλύψει ότι το Fallout θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 11 Απριλίου, μια μέρα νωρίτερα από ό,τι είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, και μάλιστα με όλα τα επεισόδια.

Loading