Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, το πρώτο trailer μας αποκαλύπτει τον Mads Mikkelsen

H Warner Bros. κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της επερχόμενης τρίτης ταινίας στο spin-off franchise του Harry Potter, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, όπου ο Jude Law θα υποδυθεί τον αγαπημένο Albus Dumbledore.

Στο νέο video, ο Dumbledore ακούγεται να λέει στον Scamander: «Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε καταρρέει. O Grindelwald τον διαλύει με μίσος. Αν θέλουμε να τον νικήσουμε, θα πρέπει να με εμπιστευτείς».

O Mads Mikkelsen επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον Johnny Depp για τον ρόλο του Grindelwald, μετά την άσχημη νομική τροπή που πήρε το σκάνδαλο που εμπλεκόταν ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ο Mikkelsen είπε στο Entertainment Weekly το 2020: 

Πρέπει να υπάρχει μια γέφυρα μεταξύ αυτού που έκανε ο Johnny και αυτού που πρόκειται να κάνω εγώ. Και ταυτόχρονα πρέπει να το κάνω εγώ το δικό μου. Αλλά πρέπει επίσης να βρούμε μερικούς συνδέσμους με την προηγούμενη έκδοση του χαρακτήρα και μερικές γέφυρες, ώστε να μην αποσπαστεί εντελώς από αυτό που έχει ήδη επιτύχει με μαεστρία

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα επανενώσει επίσης τον μακροχρόνιο σκηνοθέτη του Harry Potter, David Yates, με τους παραγωγούς David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram και Tim Lewis.

Η νέα ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2022, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε την Πρωτοχρονιά το ειδικό αφιέρωμα Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts στο HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading