Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, πρώτο teaser για το επετειακό reunion

Το HBO Max κυκλοφόρησε ένα νέο teaser για το Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts, την πολυαναμενόμενη επανένωση του καστ των ταινιών Harry Potter. Το "retrospective special" θα κυκλοφορήσει στην υπηρεσία ροής την 1η Ιανουαρίου 2022.

Η σύνοψη του reunion αναφέρει ότι «θα πει μια μαγευτική ιστορία μέσα από ολοκαίνουργιες συνεντεύξεις και συνομιλίες με τους ηθοποιούς, προσκαλώντας τους θαυμαστές σε ένα μαγικό ταξίδι για ένα από τα πιο αγαπημένα franchise ταινιών όλων των εποχών».

Θα εμφανιστούν οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch και ο Ian Hart. Και ο Chris Columbus, ο οποίος σκηνοθέτησε το πρωτότυπο Harry Potter, θα εμφανιστεί μαζί με ειδικούς καλεσμένους που θα ανακοινωθούν αργότερα.

To Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts θα προβληθεί στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.



Loading