Fargo: Ανακοινώθηκε η 5η σεζόν από το δίκτυο FX

Πολύ ευχάριστες εξελίξεις από το δίκτυο FX για τους φίλους της σειράς Fargo, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα πως θα ξεκινήσει η παραγωγή της 5ης σεζόν από τον δημιουργό Noah Hawley, ενώ αποκάλυψαν και την υπόθεση της.

Ο πρόεδρος του FX Entertainment, Eric Schrier δήλωσε για την ακρίβεια:

Ο Noah Hawley και ο Warren Littlefield (παραγωγός) κατάφεραν να ενθουσιάσουν και να εμπνεύσουν το κοινό με τα πρώτα 4 κεφάλαια του Fargo, γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μαζί με τους συνεργάτες μας της MGM ότι ετοιμάζουμε ένα νέο κεφάλαιο.

Η 5η σεζόν του Fargo θα εκτυλίσσεται στο έτος 2019 και το επίκεντρο της θα είναι οι απαγωγές, όπως δηλαδή η ταινία των αδερφών Coen του 1996. Θα τεθούν διάφορα υπαρξιακά ερωτήματα, όπως για παράδειγμα “πότε μια απαγωγή δεν θεωρείται απαγωγή, και αν η γυναίκα σου δεν είναι δικιά σου;”

Δεν έχει γίνει γνωστό το cast, ούτε η ημερομηνία προβολής μέχρι στιγμής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading