Fargo: Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η σεζόν

Από τον Ιούνιο του 2022 έχει ανακοινωθεί η 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Fargo, αλλά χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες μέχρι να δούμε το πρώτο teaser και να μάθουμε την ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά και στοιχεία για την υπόθεση της.

Σε αυτό το πρώτο πολύ σύντομο teaser βλέπουμε την Dot (Juno Temple - Ted Lasso) στην κουζίνα της να μαγειρεύει και να μιλά ταυτόχρονα με τον σύζυγο της στο τηλέφωνο, ώσπου χτυπά το κουδούνι και το κλείνει. Στον δρόμο για την πόρτα παίρνει ένα όπλο επάνω από τον φούρνο μικροκυμάτων, ένα taser από την θήκη για τα πιάτα και ένα μπαστούνι του baseball με καρφιά από ένα ντουλάπι, επομένως, είναι προετοιμασμένη για όλα.

Η υπόθεση της 5ης σεζόν του Fargo μας μεταφέρει στις Μεσοδυτικές πολιτείες (όπως συνήθως) πίσω στο 2019, με την Dot να μην μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της. Στο κατόπι της βρίσκονται ο τοπικός σερίφης Roy Tillman (Jon Hamm - Mad Men) και ο γιος του Gator (Joe Keery - Stranger Things), ενώ η Jennifer Jason Leigh παίζει στον ρόλο της «κακιάς πεθεράς» που τυγχάνει να είναι η CEO του μεγαλύτερου γραφείου συλλογής χρεών στις ΗΠΑ.

Το Fargo επιστρέφει με την 5η σεζόν του στις 21 Νοεμβρίου 2023 στο δίκτυο FX και λογικά θα το δούμε μέσα από την COSMOTE TV.

Loading