Fast X: Πρώτο επίσημο trailer για την προτελευταία ταινία Fast & Furious

Σπουδαία τα νέα για τους φίλους της σειράς ταινιών Fast & Furious, καθώς πριν από λίγη ώρα ήρθε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της 10ης ταινίας, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους τον προσεχή Μάιο με επίσημο τίτλο Fast X.

Ο Dom (Vin Diesel) και η υπόλοιπη παρέα συγκεντρώνεται και πάλι για να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό, τα κίνητρα του οποίου μας πηγαίνουν πίσω στο Fast & Furious 5. Αυτός θα είναι ο Dante, τον οποίο ενσαρκώνει ο Jason Momoa, και φυσικά ο μοναδικός τρόπος για να λυθούν όλα είναι…η οδήγηση.

Το Fast X θα αποτελέσει την προτελευταία ταινία της σειράς και αφήνεται να εννοηθεί πως δεν θα την βγάλουν όλοι καθαρή αυτή τη φορά…Όπως το περιμένει κανείς από μια ταινία Fast & Furious, οι κανόνες της Φυσικής θα πάνε περίπατο αλλά αμά υπάρχει καταιγιστική δράση who cares? που λένε και στο χωριό μου…

Στο cast βρίσκουμε τους Nathalie Emmanuel (Ramsey), Jordana Brewster (Mia), Sung Kang (Han), Tyrese Gibson (Roman), Ludacris (Tej) και πολλά πρόσωπα από προηγούμενες ταινίες όπως οι Charlize Theron (Cypher), Helen Mirren (Queenie), Jason Statham (Deckard Shaw) και Scott Eastwood (Little Nobody). Νέες παρουσίες οι Jason Momoa (Dante), Brie Larson (Tess), Leo Abelo Perry (Brian Marcos) και η Rita Moreno (Grandma Toretto).

Το Fast X θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.

Loading