EA

FIFA 22: Έρχεται την 1η Οκτωβρίου 2021, πιο αληθοφανές από ποτέ

Η EA Sports προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του FIFA 22 και πέραν του αθλητή στο εξώφυλλο και της ημερομηνίας κυκλοφορίας, η εταιρεία έριξε φως στις νέες τεχνολογίες και στα αποκλειστικά χαρακτηριστικά που θα απολαύσουν όσοι παίξουν σε παιχνιδοκονσόλες νέας γενιάς.

Το εξώφυλλο του FIFA 22 κοσμεί ο Kylian Mpappé, το next best thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που μπορεί να μην τα πήγε και τόσο καλά στο EURO 2020 αλλά θεωρείται μέσα στους 3-4 νέους παίκτες που θα γράψουν ιστορία μέσα στα επόμενα χρόνια.

Στο πρώτο trailer του FIFA 22 μαθαίνουμε για την τεχνολογία HyperMotion χάριν στην οποία θα βιώσουμε μια ακόμα πιο αληθοφανή εμπειρία ποδοσφαίρου σε κάθε έκφανση και mode του παιχνιδιού, αρκεί να παίζουμε σε PS5, Xbox Series X/S ή Stadia. Για την ανάπτυξη της τεχνολογίας, η EA κατέγραψε τις κινήσεις 22 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών όταν παίζουν σε υψηλό ρυθμό και με τη βοήθεια αλγορίθμου μηχανικής μάθησης θα δημιουργεί animations των κινήσεων σε πραγματικό χρόνο, είτε μιλάμε για πάσες, είτε για σουτ, είτε για ντρίπλες, είτε για κίνηση των παικτών στον χώρο χωρίς τη μπάλα.

Στα modes του FIFA 22 συμπεριλαμβάνονται τα Career, Pro Clubs, Volta και FIFA Ultimate Team, με την εταιρεία να δίνει ιδιαίτερη έμφαση φέτος στους τερματοφύλακες. Στο Career mode έχει προστεθεί η λειτουργία Create a Club, ενώ στο FIFA Ultimate Team θα βρούμε ολοκαίνουργια στοιχεία που απογειώνουν την ποδοσφαιρική κουλτούρα και τις ιστορίες των παικτών.

Μέσα στο FIFA 22 θα βρούμε περισσότερους από 17000 παίκτες, 700 ομάδες, 90+ γήπεδα και 30+ πρωταθλήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι διοργανώσεις των UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League (πάμε Αρειανάρα…), Premier League, Bundesliga κ.ά.

Το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021 για PS5, Xbox Series X/S, Stadia, Windows PC, Xbox One και PS4. Για το Nintendo Switch θα δούμε μια “Legacy Edition”.

Loading