Final Fantasy 9: Θα μεταφερθεί και αυτό σε animated τηλεοπτική σειρά

Ουκ ολίγα παιχνίδια έχουν προσαρμοστεί σε ταινίες και σειρές και αντίκρισαν ομολογουμένως τρομερή απήχηση από τους θαυμαστές τους. Το Final Fantasy 9 έρχεται να προστεθεί σε αυτήν την άκρως αναπτυσσόμενη λίστα, καθώς πρόκειται να γίνει animated τηλεοπτική σειρά.

Τη δημιουργία της νέας animated σειράς Final Fantasy 9 ανέλαβαν τα Cyber Group Studios με την Square Enix που επιθυμούν να ξεκινήσουν την παραγωγή της στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του 2022.

Ο CEO της Cyber Group, Pierrer Sissmann ανέφερε ότι η σειρά θα είναι πολύ οικεία στους γνώστες του game και δεν θα φανεί ξένη σε όσους δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή αυτό. Μάλιστα, σημείωσε επίσης ότι η νέα σειρά θα μπορεί να παρακολουθηθεί από παιδιά.

Σημειώνεται ότι η ιστορία του παιχνιδιού βασίζεται στην απαγωγή της πριγκίπισσας Garnet από τον Zidane και τους Tantalus Theater Troupe. Η πριγκίπισσα όμως δεν είναι πλήρως αβοήθητη και αθώα, καθώς ανέκαθεν επιθυμούσε να ξεφύγει από τις πιέσεις του βασιλείου. Ωστόσο, η πριγκίπισσα συνεργάζεται με τον Zidane μετέπειτα, προκειμένου να σώσει το βασίλειο της από σκοτεινές απειλές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading